vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Има ли скрита камера без презареждаема батерия?

Автор:

13.08.2013

0.0/5

Една скрита камера е невероятно удобно средство за видеонаблюдение, за снимки или просто за да имаме под ръка едно надеждно средство за клипчета и снимки, които да оставят спомен в душите ни през дългите зимни вечери. Или пък спомен за това колко наивни сте били в даден момент. При всеки случаи практичността им не може да се поставя под въпрос. Те са малки, в повечето случаи приличат на някой предмет от бита, с който сме свикнали и правят невероятни записи.

Като добавим и включения в някои от тях детектор за движение, получаваме една наистина конкурираща големите, охранителна система. Ето защо, когато решите да направите от своя дом една крепост, тогава е по-разумно и от финансова, и от практична гледна точка, да заложите на малките скрити камери. Те ще ви дадат нужното качество и ще вършат същата рабора, но на много по-достъпна цена.

 

С цел да може да бъдат разнасяни на различни места, всички или почти всички, скрити камери разполагат с презареждаеми батерии. Така няма да се притеснявате, че в дадена стая или помещение нямате физическата възможност да снимате. Вместо това всичко ще бъде покрито надлежно и напълно.

Има и такива камери, чиито батерии не са презареждаеми, а използват електрическата мрежа. В този случай те са в предмети, чието място е точно там, където се намират – до контакта. Това може да са адаптери за зареждане на батерии, стенен часовник или друга подобна вещ.

За да намерите вашата камера номер едно, заповядайте при нас и изберете една или няколко скрити камери сега и направете вашият дом защитено място от чужди очи и лоши помисли.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога