vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Хендсфри или микрослушалка за избера?

Автор:

22.07.2013

0.0/5

Това не е толкова спорен въпрос. Но все пак зависи от желанията и нуждите на човека. Хендсфрито например е практично устройство, което посредством кабел се свързва с мобилния телефон на потребителя. След което, човекът може да води спокойни и безопасни разговори с всеки, който се свърже с него по телефона. И то само с натискането на едно копче.

 

Микрослушалка

Цена: 60.00лв.
   
От своя страна пък, една микрослушалка освен, че ще ви предостави възможността да водите разговорите си ефективно, също така и да бъдете дискретни, слушалката позволява и свободни движения на главата, а също така и универсално предназначение. Може би искате да говорите, докато карате? Докато вървите към работа? Или пък просто искате да слушате, докато си записвате някои неща? Всичко това може да стане с помощта на една микрослушалка.

Работата с малката и много полезна джаджа, е много лесна и бърза. Всичко, което трябва да направите, е просто да поставите малката слушалка в ухото си, примката, която е част от комплекта се поставя на врата, а след това посредством своя мобилен телефон, вие ще се свържете с примката, която пък има пряка връзка с микрослушалката.

Оттам насетне сте вие на ход – дали ще говорите по телефона си, ще приемате важни бизнес разговори или пък ще я ползвате за помощно средство при взимане на важен за дипломата ви, но не толкова за професионалната ви реализиация, изпит, тази микрослушалка ще ви бъде страшно полезна. С каквото и да се захванете бъдете сигурни, че подходящо устройство за целта, ще намерите само при нас и при голямото разнообразие от стоки и услуги на достъпни цени.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога