vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

GSM заглушител, който върши чудеса

Автор:

18.11.2013 | 2  гласa

5.0/5

Чудесата, на които може да се надявате от един GSM заглушител са в сферата на пълната и ненарушима тишина, която самия той създава. Използван на такива места, като конферентни зали, хотели и училища, библиотеки и дори частни домове, тези малки в повечето случаи уреди, действително може да свършат чудеса. От гледната точка, че когато не искате няма да чувате нечии досадни телефонни разговори.

Естествено по-големите, с повече антени са по-подходящи за големи пространства, докато малките може да използвате в дома, ако ви се струва, че половинката прекалено много говори по телефона. Просто завийте антените по указаните им места, включете уреда и го оставете някъде, където има най-голяма възможност антените да разпръскват сигнал или да го приемат.

Това, което в действителност прави едно такова устройство е просто да блокира мобилния сигнал, който се излъчва от сателита и дадена мобилна клетка на определен мобилен оператор. Или на всичките, защото в действителност малката практична техник работи с всеки оператор на мобилна услуга.

Заповядайте при нас и изберете точното и подходящо срество за вашия дом или работна среда, които искате да поддържате спокойни и тихи. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога