GSM заглушител, който върши чудеса - SPY.BG

GSM заглушител, който върши чудеса

Чудесата, на които може да се надявате от един GSM заглушител са в сферата на пълната и ненарушима тишина, която самия той създава. Използван на такива места, като конферентни зали, хотели и училища, библиотеки и дори частни домове, тези малки в повечето случаи уреди, действително може да свършат чудеса. От гледната точка, че когато не искате няма да чувате нечии досадни телефонни разговори.Цена: лв.


Цена: лв.


Цена: лв.

Естествено по-големите, с повече антени са по-подходящи за големи пространства, докато малките може да използвате в дома, ако ви се струва, че половинката прекалено много говори по телефона. Просто завийте антените по указаните им места, включете уреда и го оставете някъде, където има най-голяма възможност антените да разпръскват сигнал или да го приемат.

Това, което в действителност прави едно такова устройство е просто да блокира мобилния сигнал, който се излъчва от сателита и дадена мобилна клетка на определен мобилен оператор. Или на всичките, защото в действителност малката практична техник работи с всеки оператор на мобилна услуга.

Заповядайте при нас и изберете точното и подходящо срество за вашия дом или работна среда, които искате да поддържате спокойни и тихи. 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога