vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Ефективни ли са малките скрити камери?

Автор:

02.08.2013 | 1  глас

5.0/5

С една дума можем да кажем – да. Те са идеалните средства за всяко едно скрито наблюдение, при което е нужно да бъде спазена максимална дискретност. Било то поради не много почтени причини или защото има нужда да сте информирани по всяко време, скрити камери ще пазят вашия комфорт, като ви предоставят възможност да разкриете нечии тайни. И ще се чувствате винаги информирани. Още повече, че има случаи, в които това наложително, особено, ако става дума за бизнес.


Очила с fullHD камера

Цена: 114.68лв.
     
Един от най-ефективните модели са скрити камери в настолен или ръчен часовник. Те са с изчистен дизайн, намиращи приложение във всеки дом и на практика може да се каже, че са невидими. Защото никой не би се усъмнил в един часовник, че е и шпионка. Та часовника просто си показва часа. Той не може да гледа и вижда!

Всъщност специалните часовници, които ще намерите при нас могат да го правят. Те имат монтирани висококачествени камери, с много чувствителен сензор на движение, които се включват само когато покрай тях мине някой. По този начин няма да снимате нещо незначително и да гледате при прегледа, два часа стената например. Подходяща за частен дом, за дневна, спалня или пък офиса.

Друг модел скрита камера, която може да ви бъде от голяма помощ е тази в химикал или запалка. И двата предмета не са само камери, но и съответните скрити предмети. Може да се пише или да си запалите цигарата с тях. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога