Ефективни ли са малките скрити камери? - SPY.BG

Ефективни ли са малките скрити камери?

С една дума можем да кажем – да. Те са идеалните средства за всяко едно скрито наблюдение, при което е нужно да бъде спазена максимална дискретност. Било то поради не много почтени причини или защото има нужда да сте информирани по всяко време, скрити камери ще пазят вашия комфорт, като ви предоставят възможност да разкриете нечии тайни. И ще се чувствате винаги информирани. Още повече, че има случаи, в които това наложително, особено, ако става дума за бизнес.


Очила с fullHD камера

Цена: 114.68лв.
     
Един от най-ефективните модели са скрити камери в настолен или ръчен часовник. Те са с изчистен дизайн, намиращи приложение във всеки дом и на практика може да се каже, че са невидими. Защото никой не би се усъмнил в един часовник, че е и шпионка. Та часовника просто си показва часа. Той не може да гледа и вижда!

Всъщност специалните часовници, които ще намерите при нас могат да го правят. Те имат монтирани висококачествени камери, с много чувствителен сензор на движение, които се включват само когато покрай тях мине някой. По този начин няма да снимате нещо незначително и да гледате при прегледа, два часа стената например. Подходяща за частен дом, за дневна, спалня или пък офиса.

Друг модел скрита камера, която може да ви бъде от голяма помощ е тази в химикал или запалка. И двата предмета не са само камери, но и съответните скрити предмети. Може да се пише или да си запалите цигарата с тях. 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога