vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Едно малко и практично средство за охрана на дома – камера в ключодържател

Автор:

04.09.2013

0.0/5

 Различните скрити камери имат за цел да се превърнат в средство номер едно в помощ на широк кръг от хора с различни интереси и опериращи в различни сфери на живота. Например една такава камера може да бъде използвана, както от майката, наблюдаваща детегледачката, така и от собственика на верига козметични магазини, който иска да е сигурен, че не го крадат отвътре. И в същото време и двамата не искат никой да бъде притесняван и всичко да се върши изключително дискретно.

     

 Именно тук на помощ идват разнообразните скрити камери. Като например такава скрита в ключодържател. Това е може би една от най-неподозираните вещи във вършене на нещо такова, като видеозапис. А дори и със звук. Заедно с камерата ще можете да си носите и ключовете навсякъде с вас и така ще може и да записвате нещо интересно, което сте видели, докато сте били навън.

Чудесна идея е и за подарък. Подарявайки тази скрита камера в ключодържател, ще разнообразите малко типичната серия от подаръци, включваща козметика или непотребни джунджурии. И ще се отличите определено от всички.

Заповявайте при нас и изберете от няколко модела подобни скрити камери, които ще ви помогнат по един дискретен начин да поддържате безпроблемен бизнеса си или пък дадени отношения с хора, на които държите и не искате да се карате.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога