vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Една уникална скрита камера в нещо практично?

Автор:

02.12.2013 | 1  глас

5.0/5

Може би ви трябва нещо малко, но и практично, с което да успеете да направите висококачествен запис? Или пък да опазите дома си? Да превърнете момента в скъпоценен и незабравим спомен?

Тогава ви трябва скрита камера в нещо ежедневно. Като бейзболна шапка например. Която може да се управлява от разстояние. Трябва ви само дистанционно, което е част от тази уникална и универсална записваща техника. Възползвайте се от постиженията на науката и се снабдете с нещо наистина уникално.

Снимките се правят само с едно натискане на бутона от дистанционното. И така без никой да ви заподозре, ще може да си свършете шпионската работа. Искате да знаете дали някой не се среща с друг човек, който не ви е твърде приятен? Тогава просто натиснете за запис на тази шпионска камера. Искате децата ви да са винаги в безопасност? Подарете им тази шапка и режим детекция на движение. И ще знаете къде какво се случва. И с кого. Вярно няма да е в реално време, но все пак ще можете да реагирате навреме.

И още много приложения ще можете да откривате с тази техника. Която може да намерите на практична цена само при нас.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога