vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Доколко практична според консумация на електроенергия може да е дадена скрита камера?

Автор:

09.09.2013 | 1  глас

5.0/5

Една скрита камера може да бъде изключително практична, заради възможността да запише всичко, което се случва в даден район или помещение. Ето защо в даден случай е много по-практично откъм финансова гледна точка да се заложи на този вид охранителни технологии, отколкото на стандарните, свързани и с човешкия фактор, който е леко изменчив в даден случай.

     

Можем ли обаче да разчитаме, че една скрита камера ще ни даде нужното и няма да й свърши захранването в най-важният момент? Тъй като повечето, да не кажем 99% от тях са с презареждаеми литиеви батерии, това е много удобно, защото са мобилни и могат да се носят на различни места заедно с нас. Но какво ако сме пуснали камерата и сме заминали нанякъде? Все пак по някое време захранването ще свърши и камерата ще спре да снима. И точно тогава може да се случи нещо, което е важно за вашето дистанционно разследване.

Ами много просто. В голяма част от различните видове скрити камери има и вграден софтуерен детектор за движение. Именно той спомага да се пести захранването и така да се записва само, когато се случи нещо наистина важно. Най-малкото когато има някой пред камерата. Така няма да преглеждате само стената срещу камерата.

Ето защо може да се каже, че скрита камера е чудесен начин да разберете нещо важно. Да предпазите близките си, любими хора или пък себе си. Евтино и практично, актуално и безпристрастно – това са само част от най-важните характеристики, които могат да опишат ползата от употребата на една скрита камера. И само при нас ще намерите техни достойни представители под различни форми и вградени в различни предмети с различни обхвати и качества.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога