vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Детективски услуги

Автор:

14.09.2010

0.0/5

Макар вече да има едва ли не всичко на пазара, всякакви услуги, дори и такива, които да ви предлагат срещу определена сума да следят даден човек, то може би, както от финансова, така и от лична гледна точка би било по-добре сами да си свършите работата. За какво става въпрос? Вместо да хвърляте луди, а понякога и абсолютно ненужни средства за детективски услуги, е много по-добре да се снабдите с някоя от нашите шпионски джаджи: скрити камери, GPS тракери, подслушватели /GSM подслушватели и комплекти за подслушване/, които ще ви покажат истината на много по-приемлива цена. И което е най-важно – няма да е замесен трети човек. Особено, ако нещото, което трябва да разберете наистина е секретно.

Например може да си поръчате техника за подслушване с гласова активация.

Той ще ви предостави много по-качествени детективски услуги, а и не съществува човешкия фактор, грешки и т.н. Това  устройство за слушане може да ви помогне да научите всичко, което ви интересува. То е компактно и лесно за прикриване, прикрепяне с двойно лепещо тиксо и по никакъв начин не може да събуди подозрение. Така че винаги може да запишете това което ви интересува.

Ако пък искате да научите къде се намира детето ви, колата или друго, то ползвайте този GPS тракер. Лесно за управление и което е по-важно: ефективно. Ще имате ясни доказателства за всичко, което ви интересува и за което досега са ви заблуждавали.

Всеки един продукт, който предлагаме е с гаранция за качество, тестван е от техническия ни отдел и работи безупречно, за да отговори и на най-високите изисквания. Шпионската техника, която предлагаме напълно оправдава цената си, която пък сравнена с цената за детективски услуги несъмнено е по-ниска. Станете сами детективи и разкрийте всички тайни.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

aso 2011-10-21 03:58:20

Това е сайта за хора които не се страхуват да се доближат до истината,независимо какво ще им струва!!!Аз съм един от тях!Ще направя правилния избор от вашите продукти

Бате пешо 2011-08-21 17:49:52

Случайно попаднах на този сайт.Прави впечатление големия асортимент от джаджи.Някои от тах могат да се използват ежедневно в работата.При първо опаричване ще Ви посетя с поръчка.
Всичко най добро!

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога