vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Да монтираме скрита камера в картина, за да виждаме всичко?

Автор:

06.11.2013

0.0/5

Различните записващи устройства може да ни бъдат от голяма полза, когато се налага да заснемем или запишем нещо важно. Използвайте скрити камери и като обикновени такива, които ще ви съхранят вашите спомени – лесно и качествено, удобно и практично, за разлика от обикновените цифрови, които са и малко по-обемни. И за разлика от тях, компактните уреди за видеонаблюдение можем да си поставим даже в джоба на якето или в дамската чанта.

Естествено има и такива, които са подходящи по-скоро за дома и няма как да си ги носим навсякъде. Но това ги прави идеалната система за охрана, защото са монтирани в обикновени предмето от дома и ежедневието. Така никой не би се усъмнил. Например в една картина. Със стандартни размери и красиви цветове, тя няма как да напомни на това, което е всъщност – шпионска камера.

Със своя детектор на движение, ще можем да се възползваме от практичността й и да спестим захранване, защото ще се включи да записва само, когато пред обектива й се появи някакво движение – било то детето, някой приятел, половинката или даже домашния любимец. В този смисъл наистина, монтирайки този вид картина вие си спестявате нерви и си давате възможност да виждате всичко, докато ви няма. Възползвайте се от шанса и заповядайте, за да намерите вашето средство за защита и забавление сега.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога