vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Да държим работниците си под око с проследяващо устройство за кола!

Автор:

08.02.2015 | 1  глас

5.0/5
               Проследяващо устройство за автомобил, което позволява да следите своя съпруг или съпруга, свойте служебни автомобили и прочие.
 
Ако притежавате собствен бизнес, ще знаете колко е важно вашите работници да си вършат работата ефективно и честно. За съжаление, не всеки служител заслужава доверието ви, а когато сте твърде заети да носите отговорността за цяла компания на раменете си, е невъзможно да проследите всеки един поотделно. Ако пък служителите ви работят извън сградата на компанията или използват служебни автомобили през работно време, това става още по-трудно. С проследяващи устройства обаче вече можете да следите не само как работниците използват автомобилите, но също и колко добре си вършат работата.
 

Как да разберем дали имаме проследяващо устроство?

 
Проследяващите устройства за автомобили се използват от милиони бизнесмени по света, с цел създаване на гъста мрежа за проследяване. В нея вие ефективно проследявате как вашите работници шофират, като по този начин осигурявате безаварийно пристигане, спестявате средства от гориво и се грижите за околната среда. Нашите GPS проследяващи устройства са подходящи както за работа, включваща дейност на ръка, сурови работни условия, така и за ежедневни обстоятелства. Тези изключително мощни устройства се задействат от мобилен телефон, а в пакета е включена и SIM-карта. Това позволява сигурно и безгранично проследяване, тъй като SIM-картата е специално произведена за позициониране и трансфер на данни. Можете да използвате и екипировка за наблюдение, като по този начин сами задавате границите на служебния автомобил и получавате известие всеки път, когато той напусне дадените очертания.
 
     Устройствата, като нашия Микро Тракър, са миниатюрни и неподозрителни, така че служителите ви никога не биха предположили, че ги наблюдавате и можете да разберете с какво в действителност се занимават, докато са на работа.  Машинката се задейства от мобилния ви телефон чрез SMS-и, като обратно получавате GPS координати и друга нужна информация. Координатите са под формата на линкове към Google Maps, така че да наблюдавате точното местоположение в street view.
 
    Имате възможност да го настроите на автоматично проследяване по време на работните часове или пък да получавате известие в момента, в който автомобила и устройството започнат да се движат. Това е перфектно, в случай, че се съмнявате, че служебните превозни средства за използвани за лични нужди от работниците.
 
  Скорошно проучване на университета във Флорида установи, че 47% от загубите в търговията са поради кражба от страна на персонала. Една скрита камера би предотвратила или доказала кражбата във вашата компания.
 
   Ако се тревожите, че служителите ви не си вършат работата достатъчно добре, не позволявайте компанията ви да бъде подложена на риск заради некомпетентен персонал. Инвестирайте в автомобилно проследяващо устройство и си спестете време, стрес и пари, кат наблюдавате случващото се по всяко време.
               


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога