vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блогаSPY.BG Гаранция и връщане на стока

Гаранция и връщане на стока

Всички стоки предлагани на SPY.BG са нови, от утвърдени производители, официални вносители и дистрибутори. Всеки продукт предлаган от тази страница е с изрично указан гаранционен срок. За гаранционно обслужване, всеки клиент може да се обърне свободно към съответния сервиз, отбелязан на гаранционната карта. SPY.BG гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба. Всяка пратка изпратена до клиент има задължителна застраховка.

Клиента е длъжен да провери цялостта на пратката преди да я приеме и ако установи несъответствие или повреда да я откаже. Клиента има право да върне всеки един продукт, който е в търговски вид и е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и съпътстващите документи до 14-дневен срок от датата на получаването им.

При установяване цялостта на върнатия продукт сумата се превежда на клиента по банковата сметката от която е платил. При плащане с наложен платеж сумата се изплаща с паричен превод . Гаранционният срок започва да тече от момента на изпращането на пратката. Гаранция се изпълнява единствено ако са спазени условията, описани във гаранционната карта.

Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!