VIVACOM 0876 761 254
TELENOR 0898 312 055
MTEL 0884 063 301


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


 

Други

Различни аксесоари, допълнения към дома или вашата колекция от технически средства, в категорията Други ще намерите богат набор от помощни електронни средства, битови предмети, които ще подпомогнат вашето ежедневие или ще ви отличават от масата. Оригинални и качествени продукти за всеки вкус и всяка ситуация.

Подреди по
-20%
Портативен скенер Портативен скенер
  С този скенер имате възможност да сканирате документи с максимален размер А4. Можете да избирате между ръчно и автоматично сканиране.
Има три резолюции - 300, 600 или 1200 dpi.
Сканираните файлове се записват на microSD карта в един от форматите - JPEG или PDF, като на 1GB можете да съхраните около 150 документа при максимална резолюция. Скоростта на сканиране е приблизително 10 секунди на страница като на LCD дисплея можете веднага на видите съобщение при проблем със сканирането.
Скенера има литиево-полимерна батерия с капацитет 700 mAh.
Цена: 259.00лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 207.20лв.

-11%
Квадрокоптер Квадрокоптер
  Предназначен е за забавления в къщи и на открито.
Изработен е от устойчива на удари пластмаса, оборудван със здрави витла и гумени крака за плавно приземяване.
С дистанционното управление, работещо на честота 2.4 GHz, можете да управлявате квадрокоптера на разстояние до 100 метра.
Има четири цветни диода, за да можете до го виждате и на тъмно.
Цена: 112.00лв. КУПИ
Промоция:-11%
Нова цена: 99.68лв.

Мини квадрокоптер Мини квадрокоптер   Квадрокоптера е подходящ за хора, които правят първи стъпки в управлението на такива устройства. Гъвкавите рингове предпазват витлата при падане.
Литиево-полимерната батерия с капацитет 150 mAh позволява 4-5 минути време за летене. Пълно зареждане се извършва за около 50 минути. В комплекта е включен кабел за зареждане от USB порт.
Управлението на квадрокоптера се извършва с удобно 2.4 GHz дистанционно управление.
Размери: 97х97х25 мм.
Количество:

Цена: 79.00лв. КУПИ

-12%
Bluetooth статив за селфи Bluetooth статив за селфи
  С този статив ще имате перфектното селфи при всяка ситуация.
Лек стоманен телескопичен статив завършва с универсална стойка за мобилен телефон.
Връзката между телефона и статива е чрез bluetooth. На ръкохватката имате удобен бутон с който да правите снимките.
Презареждаемата батерия с капацитет 45 mAh дава над 100 часа в режим на очакване.
Цена: 34.00лв. КУПИ
Промоция:-12%
Нова цена: 29.92лв.

-30%
Bluetooth handsfree 
часовник Bluetooth handsfree 
часовник
  Този часовник може да е чудесен помощник във вашето ежедневие. Докато карате автомобил, докато работите или ако искате ръцете Ви да са свободни и едновременно с това да говорите по телефона, то този продукт е точно за Вас.
Той Ви дава достъп до телефонния указател, кратките текстови съобщения, музика, радио и всички основни функции на вашия телефон.
Показва името на абоната, който извършва входящото обаждане.
Часовника има акумулаторна батерия и индикация за степента на заряд.
Цена: 120.00лв. КУПИ
Промоция:-30%
Нова цена: 84.00лв.

Преобразовател на напрежение - 5V Преобразовател на напрежение - 5V   С този преобразовател ще можете да включите мобилен телефон, камера или друго устройство към електрическата система на Вашето превозно средство, независимо дали то работи на 12 или 24 V. Преобразователя преобразува това напрежение в 5 V DC. Така можете да използвате всяко устройство, работещо на 5V DC без да се тревожите за неговата батерия.
Изход - mini USB.
Количество:

Цена: 17.00лв. КУПИ

-20%
Активни 3D очила Активни 3D очила
  С този продукт ще можете да се наслаждавате на живи и реалистични 3D образи. Очилата са съвместими с всички DLP проектори и 3D DLP телевизори. Разполагат с 3.7 V литиево-йонна батерия, която позволява над 30 часа работа или над 150 дни в режим на икономия на батерията.
Максималното разстояние на което можете да използвате очилата е 8 метра.
Тегло 37 грама.
Цена: 59.90лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 47.92лв.

-20%
Зарядно - 2 батерии Зарядно - 2 батерии
  Интелигентното устройство разпознава типа на батерията и подава необходимото напрежение и ток за оптималното зареждане.
Нивото на заряда можете да следите на LED индикацията на всеки от слотовете.
Зареждането спира автоматично, когато се достигне нужния заряд.
Работи с Li-ion, Ni-MH и Ni-Cd батерии.
Цена: 29.90лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 23.92лв.

-20%
Зарядно устройство - 4 батерии Зарядно устройство - 4 батерии
  Това е универсално, автоматично, интелигентно зарядно устройство което е съвместимо с почти всички акумулаторни батерии.
Разполагате с LED индикация, с която следите нивото на заряд на всяка отделна батерия.
За захранване на зарядното устройство можете да използвате електрическата мрежа или да го включите в източник на 12 V DC.
Цена: 39.90лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 31.92лв.

-15%
Инфрачервен термометър Инфрачервен термометър
  С този термометър ще можете от разстояние да измервате температурата на заобикалящите Ви предмети. Така безопасно и бързо ще измервате екстремно ниски и високи температури. Времето за реакция на термометъра е под една секунда, а температурния диапазон: - 50 ~ +500 градуса по Целзий. Ако е необходимо ще можете да превключите на градуси по Келвин само с натискане на един бутон. За да сте сигурни, че измервате температурата на точния обект имате и лазарен показалец, който можете да включвате и изключвате. Точността на измерването е 2%.
Цена: 69.00лв. КУПИ
Промоция:-15%
Нова цена: 58.65лв.

-50%
Флашка с парола Флашка с парола
  Флашка от ново поколение със защитен код,в която може да запазите важна за Вас информация,без да се безпокоите,че тя ще бъде достъпна за всеки .
Размер на флашката: 8 GB

Забележка
Цена: 63.00лв. КУПИ
Промоция:-50%
Нова цена: 31.50лв.

-20%
Система за регистрация на персонала с пръстови отпечатъци Система за регистрация на персонала с пръстови отпечатъци
  Системата е предназначена за работодатели, които се нуждаят от регистрация на часа на идване и напускане на персонала - фабрики, офиси, хотели, училища и т.н. С нея можете да бъдете сигурни, че работника лично се е регистрирал при идване или напускане на работното място. Тази система изключва възможността за регистриране с чужда карта от друг човек.
Първоначалната регистрация е бърза и лесна, устройството има дружелюбен интерфейс с удобна настройка и голям 2,8 инчов дисплей.
Размери - 180 × 134 × 36 mm
Работна температура - -10~+60 градуса
Цена: 190.00лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 152.00лв.

-35%
Мини хеликоптер с камера Мини хеликоптер с камера
  Изключително малък, лек и маневрен хеликоптер, напълно сглобен и готов за полет, изработен от устойчиви материали и притежаващ камера за аудио-видео запис.
Хеликоптера има акумулаторна батерия 3.7V, 280 mAh, която се зарежда за около един час и дава възможност за десет минутен полет.
Управлението се осъществява от Вашия мобилен телефон, след като изтеглите и инсталирате безплатното приложение WL TOYS за Android или iPhone в зависимост от телефона. Обхвата на дистанционния контрол е в рамките да десет метра.
Камерата, монтирана на хеликоптера записва аудио-видео файл в AVI формат с резолюция 640х480 и 30 кадъра в секунда.
Цена: 119.90лв. КУПИ
Промоция:-35%
Нова цена: 77.94лв.

-10%
Keylogger - PS2 Keylogger - PS2
  Това е малко външно устройство, което се включва между клавиатурата и порта на компютъра и записва всеки натиснат клавиш.
Устройството работи с всички операционни системи и капацитета на вградената памет 2 MB дава възможност за запис на над 500 000 натиснати клавиша.
Няма нужда от инсталирането на допълнителен софтуер.
Достъпът и управлението на устройството се осъществява с помощта на текстов редактор, като например, wordpad, notepad и т.н.
Цена: 145.00лв. КУПИ
Промоция:-10%
Нова цена: 130.50лв.

-20%
Keylogger - USB Keylogger - USB
  Това е малко външно устройство, което се включва между клавиатурата и порта на компютъра и записва всеки натиснат клавиш.
Устройството работи с всички операционни системи и капацитета на вградената памет 2 MB дава възможност за запис на над 500 000 натиснати клавиша.
Няма нужда от инсталирането на допълнителен софтуер.
Достъпът и управлението на устройството се осъществява с помощта на текстов редактор, като например, wordpad, notepad и т.н.
Цена: 125.00лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 100.00лв.

-35%
Bluetooth приемник и интерком за каска Bluetooth приемник и интерком за каска
  Устройството е подходящо за използване от скиори, мотоциклетисти и за всички, използващи каски.
Управлението се извършва от пулт, устойчив на лоши атмосферни условия, с голям и удобен бутон. Чрез него можете да приемате, отхвърляте обаждания, както и да набирате последния използван номер, а когато свържете MP3 плеър ще можете да сменяте песните, да ги пускате и спирате.
Слушалките и микрофона могат лесно да бъдат монтирани на всяка каска.
Освен за връзка с мобилния телефон, устройството може да служи и за свързване в интерком връзка на двама или трима потребителя, ползващи същия приемник. По този начин можете да поддържате връзка помежду си на разстояние до 1000 м дори и при висока скорост.
Цена: 129.00лв. КУПИ
Промоция:-35%
Нова цена: 83.85лв.

-15%
Слушалки с радио и MP3 плеър Слушалки с радио и MP3 плеър
  Това са висококачествени слушалки с възможност да възпроизвеждат аудио от различни източници. Можете да ги използвате като обикновени слушалки и да ги включите с кабел и 3,5 мм жак към компютър, стерео уредба или друг аудио източник.
С вградения в тях радио тунер можете да ги използвате като радио приемник. С едно натискане на бутона слушалките сканиран радио обхвата от 79 до 108 MHz, запаметяват откритите станции.
Слушалките могат да бъдат използвани и като MP3 плеър. Имат слот за SD карта, на която можете да запишете музика в MP3 или WMA формат и да я слушате на слушалките.
Снабдени са с LCD дисплей за да следите режима на работа и презареждаема литиево-йонна батерия, която позволява над 5 часа работа.
Цена: 39.00лв. КУПИ
Промоция:-15%
Нова цена: 33.15лв.

-26%
Диско лампа Диско лампа
  Пригответе се за щур купон с тази ефектна лампа.Не е необходимо да правите никакви предварителни подготовки. Трябва само да завиете лампата на мястото на всяко осветително тяло.
Цена: 24.00лв. КУПИ
Промоция:-26%
Нова цена: 17.76лв.

Диско лампа Диско лампа   Въртяща се Диско лампа подходяща за семейни празници, дискотеки, зали за танци, нощни клубове, търговски център, сватби, караоке и много други поводи.
Количество:

Цена: 14.90лв. КУПИ

Звездно небе Звездно небе   Ефектна нощна лампа, която ще разнообрази вашата стая през нощта, като прожектира звездното небе на тавана. Подходяща е и за дискретна светлина в детската стая.
Работи с три алкални батерии тип АА.
Количество:

Цена: 12.00лв. КУПИ

-30%
Лазерен нивелир Лазерен нивелир
  Този лазарен нивелир ще ви помогне при Вашите домашни ремонти. С негова помощ ще имате над 15 метра идеално права линия, по която да равнявате различни предмети, картини, плочки, тапети и т.н.
Има възможност за едновременно вертикално и хоризонтално нивелиране.
Устройството работи с двe батерии 1.5V тип ААА.
Цена: 22.00лв. КУПИ
Промоция:-30%
Нова цена: 15.40лв.

Закачалка за багаж Закачалка за багаж   Удобна и практична закачалка за багаж. С нея ще можете за закачите пазарските си чанти, куфарчета, раници или друг багаж на облегалката за глава на Вашия автомобил. Така Вашия багаж ще бъде надеждно закрепен и няма опасност да бъде разпилян.
Количество:

Цена: 3.90лв. КУПИ

-50%
Комплект кабели за зареждане Комплект кабели за зареждане
  В този комплект са включени най-популярните накрайници за зареждане на мобилни телефони и други електронни устройства. С USB накрайника можете да зареждане директно от компютъра си или да използвате някой от включените в комплекта адаптери - за контакт или за запалка на автомобил.
Има следните накрайници:

1. Nokia 2.0 mm
Цена: 36.00лв. КУПИ
Промоция:-50%
Нова цена: 18.00лв.

Аларма за врата Аларма за врата   Това устройство ще осигури Вашето спокойствие у дома или в хотелската Ви стая. То се поставя под вратата и служи едновременно като спиращ клин и звукова аларма. Звукът със сила над 120 dB ще стресне всеки натрапник и едновременно с това ще привлече околните. Алармата работи с батерия от 9V и има тристепенен бутон за регулиране на чувствителността.
Количество:

Цена: 11.90лв. КУПИ

-30%
Устройство срещу загубване Устройство срещу загубване
  С тази алармена система можете да бъдете сигурни, че никога няма да забравите или загубите важни за Вас неща.

Системата представлява безжични предавател и приемник. Когато предавателя се отдалечи на определено разстояние, приемника започва да издава алармени сигнали.
Цена: 25.90лв. КУПИ
Промоция:-30%
Нова цена: 18.13лв.

-35%
Устройство против заспиване Устройство против заспиване
  Това устройство ще ви държи винаги будни и ще ви предпази от неволно заспиване, когато сте зад волана или сте на пост, за да шпионирате. То работи на принципа на баланса. При неволно заспиване обикновено главата клюмва напред или настрани. Когато това се случи се включва звуков сигнал, който веднага ще ви разсъни.
Поставете устройството зад ухото си и чрез завъртане около ухото изберете желаната позиция. По този начин тествайте при какво навеждане на главата да се включва звуковата аларма. Когато сте нагласили желаната позиция можете да бъдете сигурни, че няма да заспите и да изпуснете следения обект.
Цена: 15.00лв. КУПИ
Промоция:-35%
Нова цена: 9.75лв.

Метал детектор Метал детектор   Устройство за откриване на метални обекти, което дава звуков сигнал или вибрация при откриване на метал (можете да превключвате с бутон м/у 2та режима).

Просто и лесно за употреба с ниска консумация.
Количество:

Цена: 49.00лв. КУПИ

Диско лампа с гласов контрол Диско лампа с гласов контрол   Пригответе се за щур купон с тази ефектна лампа с гласов контрол. Не е необходимо да правите никакви предварителни подготовки. Трябва само да завиете лампата на мястото на всяко осветително тяло и след като пуснете музиката ще се насладите на неповторимо светлинно шоу.
Количество:

Цена: 19.00лв. КУПИ

-20%
Слънчеви очила с обратно виждане Слънчеви очила с обратно виждане
  Тези шпионски очила изглеждат като обикновени слънчеви очила, но с тях имате уникална възможност да гледате случващото се зад вас.
Специалното покритие на стъклата ви позволява да гледате през тях и едновременно с това да виждате зад гърба си.
Докато ходите или карате колело няма нужда да се обръщате назад за да видите дали приближава кола.
Те могат да ви служат като огледало за обратно виждане.
Цена: 19.00лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 15.20лв.

Ръчен риболовен скенер Ръчен риболовен скенер   Този изумителен продукт е специално проектиран, за да помогне на любителите и професионалните риболовци, да открият пасажите с риба. Устройството може да бъде използвано както в морета и океани, така и в езера и реки.
Технологията на скенера се базира на излъчване и приемане на звукови вълни. В зависимост от времето, за което се връща отразения сигнал се определя разстоянието до дъното. Когато рибния пасаж мине в обхвата на скенера на екрана се показва мястото и дълбочината на обекта.
Подходящо е и за зимен риболов, като можете да го ползвате както при направена дупка, така и преди това.
Количество:

Цена: 99.00лв. КУПИ

-15%
Челник OLIGHT с детектор за движение Челник OLIGHT с детектор за движение
  Ярката светлина от челника ще Ви помогне да работите и при най-тежките условия а детектора за движение ще ви осигури пълна свобода на движенията.
Когато махнете с ръка пред челника той се включва, със същото движение спира.
Има 3 степени на яркост и повдигащо се стъкло за разпръскване на светлината.
Работи а акумулаторна батерия или четири броя батерии тип ААА като с акумулаторната батерия издържа 3 часа на максимална степен.
Цена: 99.00лв. КУПИ
Промоция:-15%
Нова цена: 84.15лв.

Светодиодно фенерче Светодиодно фенерче   Макар и много малък по размери този фенер може да освети и най-тъмното място. Работи с една батерия тип ААА и дава 13 лумена максимална осветеност. Светлинния лъч, излъчван от него осветява обект на разстояние до 21 метра.
Фенерчето позволява непрекъсната работа до 16 часа с една батерия.
Изработения от стомана корпус гарантира издръжливост на удар от височина 1 метър.
Фенерчето е херметически затворено и може да се потапя до два метра дълбочина.
Количество:

Цена: 26.00лв. КУПИ

-15%
Фенер Olight Фенер Olight
  С малките си размери и тегло този фенер е удобен за носене и ползване. Теглото му е само 46 грама, дължина 86 мм и диаметър 23 мм.
Макар и малък по размер той е снабден с много мощен светодиод, който дава максимална осветеност от 280 лумена. С него можете да осветите обект на разстояние до 84 метра.
Фенера има четири степени на светене и режим на лампа за стробо ефект.
Изработен е от качествени материали, които издържат падане от височина два метра.
Цена: 77.00лв. КУПИ
Промоция:-15%
Нова цена: 65.45лв.

-15%
Ръчен фенер Nitecore Ръчен фенер Nitecore
  Този изключително ярък фенер със светодиод може да бъде много добър помощник не само на охранители, изследователи, пещерняци, но и е подходящ за ползване у дома.
Захранван само от четири батерии тип АА той дава 860 лумена осветеност. Светлинния лъч може да достигне на разстояние до 283 метра. И макар че е толкова ефикасен този фенер е учудващо икономичен. С един комплект батерии можете да имате 22 часа светлина.
Фенера има няколко режима на работа. Освен за осветяване той може да се използва като източник на светлинен SOS сигнал, да се ползва като маяк или като лампа за стробоефект.
Използваната висококачествена стомана го прави много удароустойчив, като без проблем понася изпускания от височина до метър и половина. Въпреки това той тежи само 159 грама.
Цена: 135.00лв. КУПИ
Промоция:-15%
Нова цена: 114.75лв.

-20%
Ръчен скенер Ръчен скенер
  Портативен ръчен скенер, който можете да носите винаги с Вас. С него можете да сканирате документи, снимки, списания и всякакви други печатни и рекламни материали да ги съхранявате върху micro SD карта.

Скенерът има дисплей, на който ясно се вижда режима в който работи. Може да сканира цветно или черно-бели и с резолюция 300 или 600 DPI. Освен това има индикация за успешно сканиране или грешка при сканирането. Всички документи се записват в JPEG формат върху micro SD карта (която не е включена в комплекта) с максимален капацитет от 32GB.
Цена: 139.00лв. Очаква се
Промоция:-20%
Нова цена: 111.20лв.


Риболовен скенер с дисплей Риболовен скенер с дисплей
  С този риболовен скенер ще виждате по всяко време какво се крие под водата или под леда.
С камерата с резолюция от 600 TV линии и ярките диоди ще имате идеална видимост дори и на голяма дълбочина. Изображението от камерата виждате веднага на големия седем инчов TFT цветен монитор.
Камерата и дисплея се захранват от акумулаторна батерия 12V с капацитет 4 Ah, която дава до 7 часа работа на комплекта.
Всички принадлежности се побират в удобен и здрав метален куфар.
Цена: 399.00лв. Очаква се


-15%
Квадрокоптер с 2 МР камера Квадрокоптер с 2 МР камера
  Освен сложни акробатични фигури с този квадрокоптер можете да правите и видео заснемане. Устройството е снабдено с модул за заснемане и слот за microSD карта. Стартирайте записа и ще имате AVI файл с резолюция 1280х720 пиксела.
За управлението разполагате с дистанционно управление на 2.4 GHz със 100 метров обхват. Работи с четири батерии тип ААА.
С четирите цветни диода ще имате гаранция, че ще откриете Вашия квадокоптер дори и на тъмно.
Работи с акумулаторна литиево-полимерна батерия 3.7V с капацитет 380 mAh, която дава около 7 минутен полет. Зарежда се от USB порт, като времето за пълно зареждане е приблизително 40 минути.
Цена: 208.00лв. Очаква се
Промоция:-15%
Нова цена: 176.80лв.


-27%
Портативна банкнотоброячна машина Портативна банкнотоброячна машина
  Тази машина ще Ви спести време и ще премахне загубите от неточно преброени пари. Малките размери позволяват да я носите винаги със себе си. работи както вкючена в електрическата мрежа, така и с 4 бр. батерии тип АА.
Банкнотоброячната машина има изключително бързодействие от 600 банкноти в минута.
Работата с машината е изключително лесна - само два бутона, единия за старт на броенето, а другия за добавяне на банкноти към пачката.
Има дисплей за преброените банкноти и индикатор за изхабени батерии.
Цена: 133.90лв. Очаква се
Промоция:-27%
Нова цена: 97.75лв.


Калъф - заглушител Калъф - заглушител
  Ако имате съмнения, че Вашия мобилен телефон се подслушва или следи можете бързо да прекъснете всеки сигнал само с поставянето на апарата в този калъф.
По този начин ще прекъснете връзката, независимо от мобилния оператор, работната честота или силата на сигнала.
Калъфа изглежда като обикновен калъф за телефон и можете да предприемете предпазни мерки пред погледите на всички, без да бъдете заподозрени.
Цена: 18.00лв. Очаква се


Защитни ръкавици с метални нишки Защитни ръкавици с метални нишки
  Изработени от здрава стоманена нишка, тези ръкавици се превръщат във Ваш сигурен помощник. Намират широко приложение в бита, защото са неръждаеми и устойчиви на срязване.
Цена: 16.90лв. Очаква се
Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2015 Spy.bg
Може да ни намерите и в
Търговски център
"Гранд" - Пловдив, Ет. 3

ул. „Капитан Райчо Николов“ 56
тел.:0988 313 706