vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
mtel MTEL 0884 063 301


cart
Последно от Блога


cart
За контакти

Skype Me!

Тел.: 0884 063301

Шпионски камери за детективска работа

0.0/5 (1 гласа)

 В различните видове електронни шпионски магазини можете да намерите различни видове spy камери, които да послужат за различни действия. Или пък бездействия. Ако сте решили да се правите на детектив, то няма нищо по-лесно днес, когато на пазара за техника е пълно с всевъзможни устройства за запис и възпроизвеждане на звук и видео.

     
Например, искате да запишете колежката, която сте сигурни, че по някакъв начин ви мами или интригантства зад гърба. За целта няма нужда да вдигате скандали. Просто бъдете по-хитри и използвайте една или няколко малки по размер, но изключително експедитивно и полезни шпионски камери, които да заснемат всичко, в което се съмнявате. Или пък да разсеят съмненията ви. Един такъв вид устройство може да е скрита камера в съвсем обикновен на външен вид химикал, който разполага и с детектор за движение. Поставяте я сред другите пишещи средства, нагласена на режим детекция на движение и излизате до тоалетна. След което само си прибирате устойството за запис и гледате.

 

Друг вид от многото техники за видеозаписи, която също не буди подозрение може да е ръчен часовник с камерка или пък настолен, стенен също с вграден видео контрол в тях. Тези предмети са такава неизменна част от декора в един дом или офис, че едва ли някой би заподозрял, че правите видеонаблюдение със стенния часовник.       

 

Мини записваща система под формата на ключодържател също може да е ценна придобивка за вас и вашите цели като начинаещ детектив. Или да играе ролята на вашето трето око и трето ухо в дома или офиса. Каквото и да изберете обаче, имайте предвид, че преди да получите доказателства за нечий злонамерени действия, нямате право да обвинявате. Затова използвайте внимателно…просто за обикновени снимки.

Google

Дата: 30.04.2012| Автор:
Виж още:Най-продавани


Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2015 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!