spy.bg blog

Топ 5 на най-добрите скрити камери за 2015

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

Топ 5 на най-добрите скрити камери за 2015

Никой от нас не се е замислял дали някой го наблюдава, подслушва или шпионира, ето защото ние от от spy.bg решихме да ви представим 5 от най-разпространените камери за шпионаж.

В днешни дни шпионските камери са навсякъде. Да, ние не ги виждаме, или пък, ако ги виждаме, то ние знаем за присъствието им и не ни наблюдават. Ако някой реши да ви наблюдава, то има безброй много варианти за наблюдение, подслушване, проследяване и всякаква друга шпионска дейност. Независимо дали искате да шпионирате вашият партньор, за който имате съмнения, че изневерява, или пък искате да наблюдавате своите служители и техните действия, в тази статия ще откриете едни от най-добрите предложения за шпионски камери.
 
  • Камера скрита в стенен часовник

Какво е скрита камера в часовник за стена? Тази камера е разполага с много незабележима камера, която снима в висока резолюция. Цялата система за записване на видео е скрита в корпуса на часовника и стой тихо на стената, без да предизвиква съмнение. Този часовник би изглеждал перфектно в офис или в ежедневна стая, тъй като е много стандартен и дискретен. Няма никакви звуци и светлини, които могат да го издадат.

 

Защо да изберем този стенен часовник със скрита камера? Най-доброто на тези часовници, които се използват за шпионаж е, че са подходящи и за хора, които за пръв път се занимават с тайно наблюдение Просто окачвате часовника на стената, зареждате неговите батерии и чакате. Активирането на заснемането става от разстояние, посредством дистанционно, което е много малко. Много лесна работа, батерията издържа поне 35-36 часа, без да има нужда от презареждане.

 Как работи този часовник скрита камера? Микро камерата работи чрез разчитане на движение. Механизмът на работа е разработен, така че да не харчи изличен заряд от батерията. Когато се активира, часовникът ще снима в продължение на 5 минути, ако движението продължи ще продължи още 5 минути, и така докато активността не спре, съответно и камерата ще спре да снима. Това е много удобно, защото на записите ще виждате само това, което заслужава вашето внимание. След като запишете каквото трябва, нужно е само да свържете часовника към компютъра си с USB кабел и да разгледате записите. Това е перфектното начало за скрито наблюдение, защото е подходящо за всякаква среда.

  • Скрита камера във външна лампа

Какво представлява тази шпионска лампа? Това е напълно функционална външна лампа, която може да свети, да заснема цветно видео, разполагате и със звукова сигнализация. Отново всички системи, които са нужни за работата са монтирани вътре в корпуса, така че да не се притеснявате за дискретността.
 

Защо да изберем тази скрита камера в лампа? Ако търсите как да наблюдавате своя имот или офис отвън, то само трябва да закачите тази лампа за стената и да я свържете към захранването. Това е напълно функционална CCTV камера, която ще ви плени. Разполага с говорител, който може да излъчва предупредителни съобщения. Той може да се изключи по желание. Чарът на това устройство е, че може да разколебае всеки един недоброжелател да изпълни своя зъл план, но в същото време ще го запише, за да разберете какво точно е станало.

 Как работи тази скрита CCTV камера? В момента, в който активирате камерата, светлината ще се пусне автоматично. Тази светлина е напълно достатъчна за камерата, която може да заснема перфектно и през нощта, и то цветно. Можете да изключвате светлината през деня. Устройството за записване е запечатано зад вратичка, която може да се заключва и е водоустойчива. На записът ще се вижда дата и час, за да служи за доказателство. Разполага с резервна батерия, която да подсигури работата при спиране на тока. Ако искате да защитите своя двор, кола, ограда или въобще нещо, което съхранявате на вън, тази скрита камера е перфектна инвестиция.

  •  Скрита камера в кейс за iPhone 5 и iPhone 5s

Каква е тази скрита камера в iPhone? Скрита камера, която е прикрита в камерата на телефон може да звучи сложно, но всъщност не е никак такова.

 Защо да изберете тази скрита шпионска камера? Това е най-доброто устройство за частни разследвания, тайно пазарува, проучване на пазара, идеално е за заснемане на нещо, когато сте на вън и сте в движение. Тази камера е прикачена на кейс за iPhone 5 и iPhone 5s, като дори може да се сдобиете и с макет на iPhone, ако нямате такъв. Истината обаче е, че доста хора разполагат с такъв телефон и тази камера е наистина сигурна и лесна за масова употреба, едва ли някой ще ви заподозре.

 Как работи тази камера? Тази камера записва цветно видео с високо качество – 2000p резолюция. Разположена е на много удобно място в долната част на кейса, за да няма проблеми при заснемането на видеото. Може да работи в условия на нарушено осветление, подходяща е за заснемане на видео в кръчми и дискотеки. Записването може да се стартира само за секунда, без никой да забележи необичайно поведение при вас. Ако искате видео, което да се снима незабележимо, дори в движение, това е устройството за вас.

  •  3G Лампа със скрита камера

 Какво представлява тази 3G скрита камера? Това е едно от последните течения в индустрията за производство на скрити камери. Това устройство е много незабележимо, направено е, за да действа в много сценарии – с две думи е максимално ефективно. Можете да свалите и изгледате записите му от всяка точка на света, благодарение на 3G функционалността! Другата интересна опция е, че има възможност за видео или гласово обаждане, за да наблюдавате и слушате в реално време.

 Защо да изберем тази шпионска камера за тайно видео наблюдение? Камерата снима в наистина високо качество и е от най-модерните по отношение на използваната технология. Тя позволява да наблюдавате това, което се случва пред камерата от всяка една точка на планетата, снима и при наличието на почти никаква светлина. В дома или в офиса? Няма никакво значение – камерата е малка и дискретна!

 Как работи всичко? Просто се обаждате на номера на картата, която сте поставили и наблюдавате! Функционалността на камерата позволява дори да приближавате и отдалечавате картината от разстояние. Няма нужда лампата да работи, за да работи и камерата, просто трябва всичко да е включено в тока. Ако някой изключи лампата по време на запис, то няма да загубите никаква информация. Най-лошото, което може да се случи е да не виждате нищо поради липсата на всякаква светлина, но тогава може да разчитате на гласовото обаждане, с което да подслушате какво става в тъмницата. Ако някой изключи лампата от електричеството, в нея има батерия, която ще поддържа камерата в продължение на едно денонощие. Можете да записвате на телефона си, на карта с памет или просто да записвате 1-минутни клипове при позвъняване. Могат да се правят и снимки. Определено това устройство показва колко много са напреднали тези така добри скрити камери. Няма нужда да сте на място, качеството е перфектно, функционалностите са много – какво повече?

  •  Шпионска камера в чанта

 Това е професионална шпионска камера от висок клас. Дори полицаите биха използвали подобно устройство, тъй като позволява няколко способа за събиране на доказателства. Това е продуктът, който ще ви направи истински шпионин. Няма нужда да споменаваме, че тази камера разполага със сензор, който заснема висококачествено видео, има дата и час, може да защитите всичко с парила, разполагате и със запис на звук. Целият комплект включва чанта, слушалки, камера, дистанционно, устройство за записване, батерии, карта с памет, зарядно и всички нужни кабели.

 Защо да изберем тази скрита камера в чанта? Този пакет е пълен и на много добра цена. Имате всичко нужно, за да се справите с наблюдението на обект във всякаква среда. Качеството е високо, обективът е широко ъгълен. Лесно може да запишете снимка или видео във всякакъв обхват, а най-доброто е, че оборудването за шпионаж е невидимо за човешкото око.

 Камерата заснема в разделителна способност от 1280 на 960 пиксела, благодарение на свята камера Sony с резолюция от 550 TV линии. Може да работи и в условия на почти пълна тъмнина. Записващото устройство е с тъч скрийн, а картата памет може да е до 32 гигабайта. Разполагате с възможност да контролирате почти всеки един аспект на звука. Имате дистанционно, с което може да контролирате процеса по наблюдение дори от джоба си. Определено това е най-висок клас камера.

 

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.