vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
mtel MTEL 0884 063 301


cart
Последно от Блога


cart
За контакти

Skype Me!

Тел.: 0884 063301

Скрита камера в ключодържател, часовник, химикал

0.0/5 (1 гласа)

В различните магазини за шпионска техника може да намерите различни видове уреди, в зависимост от това какво точно желаете да правите с тях – скрита камера, подслушватели, заглушители, слушалки. И всичко е напълно достъпно за всеки потребител, създадено, заради изискванията, които налага динамичният ни начин на живот.

     
Например, ако притежавате автомобил, който се притеснявате, че може да откраднат, освен че ще му сложите алармена система, можете да го снабдите и с някоя скрита камера. Като ключодържател с вградена записваща леща. Този вид шпионски джаджи по нищо не се различават от обикновен ключодържател и аларма за автомобил. Единствено отстрани има малко копче, което плъзгайки се стартира записа, а също така и отвор за карта памет, на която да се съхраняват направените записи.


И освен, че използвате този ключодържател камера,  именно като записвате, вие ще имате възможност и да си носите връзката с ключовете на него. Или пък да го „забравите” в автомобила си и други ключови за вас места и  да направите разобличаващи видеа. Това може да стане реалност, благодарение на вградения софтуерен детектор за движение, с който повечето такива устройства са снабдени.

В този ред на мисли, ако се съмнявате в доброжелателността на човек от вашето обкръжение, без да вдигате скандали за неща, които може и да не са такива, каквито си ги мислите, може да запишете дадения човек, когато остане сам. Дали ще мислите, че ви краде или лъже с приятелка, е без значение, защото този ключодържател със специална записваща функция ще направи детайлен запис на вашите съмнения. Или пък ще ги опровергае.

Бъдете винаги подготвени за всякакви екстремни ситуации, в които е нужно да се реагира бързо и навреме с тази и всяка друга spy камера, която да отговаря на вашите очаквания от един добър и богато зареден шпионски магазин.
 

Google

Дата: 30.04.2012| Автор:
Виж още:Най-продавани


Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2015 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!