vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
mtel MTEL 0884 063 301


cart
Последно от Блога


cart
За контакти

Skype Me!

Тел.: 0884 063301

Шпионска камера под формата на ръчен часовник

0.0/5 (1 гласа)

Търсите нещо наистина оригинално за подарък на вашата половинка? Не търсете повече, а вземете един ръчен мъжки часовник. Ще кажете, че това е прекален тривиален подарък? Само, че ние ви предлагаме да се замислите върху възможността този часовник да е малка шпионска камера, вградена в ръчен часовник, а не поредната версия на известна марка ръчни часовници.

     
Така освен, че вашият човек ще си има точен часовник, който да не му позволява да закъснява за срещите ви, също така ще се сдобие и с оригинална джаджа, с правеща качествени и бързи снимки и клипчета. Когато отидете на планина, на екскурзия или посетите някоя забележителност, която той ще поиска да снима за спомен, този часовник с обектив винаги ще му е под ръка на неговата китка. А не както големите дигитални камерки, за които трябва да прерови багажа си, за да ги намери.


Най-хубавото е, че записа се стартира с натискането на едно-единствено копче – какво по-практично и бързо за всеки запален техноман? Но бъдете внимателни, защото освен като мини записващо устойство, този часовник може да бъде използван и като шпионска видеокамера, която записва действията на трети човек, без неговото знание. Та ако не се притеснявате, че можете да бъдете следена и контролирана, това е един оригинален подарък, който любимият човек ще оцени, а това ще ви сближи още повече.

Можете да го намерите във всеки един шпионски магазин, който ще видите в интернет и да се възползвате от качеството, което ще намерите на практични цени, за да получите безценен подарък за любимия или пък една шпионска джаджа за вашите потайни и практични цели.
 

Google

Дата: 30.04.2012| Автор:
Виж още:Най-продавани


Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2015 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!