spy.bg blog

Къде може да използвам усилвател на gsm сигнал?

Автор: Spy.BG

| 5  гласa

4.6/5

 В нашето развито технологично общество, голям приоритет се пада на комфорта на хората, вършейки своята ежедневна работа или бизнес. Ето защо от голяма полза би ви била една шпионска техника в лицето на gsm усилвател. След като има такива средства, които заглушават сигнала, съвсем естествено е да съществуват и уреди за усилването му. Те са от голяма помощ на всеки, намиращ се в слабо населено място с малък или никакъв обхват на мобилните мрежи, в гараж или дори под земята. Случва се понякога да се озове човек на такова място, и също така се случва да се наложи да проведе спешен телефонен разговор.



Цена: 135.00лв.
     
Ето защо усилвателя е чудесна алтернатива. Ако се чудите как можете да го използвате, то нека ви дадем кратки инструкции.

Всичко, което трябва да се направи, е просто да се включи от едната страна на правоъгълната кутия, която представлява усилвателя предавателна антена, от другата - приемателна антена и после цялото устройство да се включи в захранването. Много често те нямат батерии, ето защо се включва в главното електрическо захранване.

Направите ли това вече имате пълно покритие на мрежата на вашия мобилен оператор. И никакво безпокойство за вашите важни бизнес разговори.  Изберете сега на точното място. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.