Български език English
Забравена парола    

cart
За контакти

Skype Me!

Тел.: 0884 063301


1 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12     


Ако в половинката Ви са налице признаци, че нещо се случва, не позволявайте мисълта, че Ви изневерява да превземе и наруши покоя Ви. Забележите ли някаква промяна в поведението, то незабавно реагирайте. По- добре е да разсеете всички съмнения и да не си губите времето в безперспективни връзки.  Как обаче да разберем дали партньора ни изневерява?

 Голямото оръжие на повечето кръшкачи е спокойствието, което излъчват. Смиреният им поглед, изобщо не издава какви ги върши, когато не сте заедно. Така че, едва ли ще го/я хванете в изневяра, само като наблюдавате и анализирате поведението на половинката си. Може да разберете дали крие нещо, като й/му задавате провокиращи и неудобни въпроси. Трябва, обаче, да сте наясно, че има доста изпечени лъжци, които са добре тренирани в преструвките. Те никога няма да си признаят и винаги внимават много, за да не бъдат разкрити, прикриват всяка следа, така че редовната проверка на телефона, едва ли ще даде резултат.

 Все пак, ако чувствате, че нещо се случва и това не Ви дава покой, шпионските магазини са насреща, с много идеи за това, как да хванем половинката си в изневяра. За да са налице резултати, бъдете и Вие „играч”, сложете каменна маска на лицето и се престорете на напълно безразлични, дали любимия човек има авантюра. Създайте впечатление, че изобщо не се съмнявате в него/ нея, поставете клопката и чакайте търпеливо да падне в нея. Най- доброто решение да разберете дали нямате заместник е с професионални средства. Не взимайте решения, обосновани на догадки и слухове, защото, когато не видим нещо със собствените си очи, не можем да сме сигурни, че е истина. Ето защо шпионската техника идва на помощ, по- добра и от детектив, тя ще ни покаже черно на бяло, каква е истината.

 На пазара ще откриете удивително разнообразие от шпионски стоки, с отлични характеристики и високо качество. Можете да записвате клипчета с висока резолюция, да правите снимки или да подслушвате разговори. Вие избирате, кой е най- добрият начин. Ако половинката Ви има собствен автомобил, това е чудесно, защото можете да закупите ключ за кола или дистанционно със скрита камера, както и GPS тракер, така ще знаете точното местонахождение на любимия. Това, обаче не е достатъчно, за да го хванем в изневяра. За да сме напълно сигурни, че партньорът ни хойка и да не се измъчваме с въпроси дали да му вярваме, най-добре е да използваме скрита камера.

 

 За щастие, напредналите технологии позволяват да избирате из много варианти за шпионаж. Сред най- препоръчваните и ефикасни продукти са скрити камери, поставени в будилник, картина, закачалка, в димен датчик, крушка, писалка, шапка, очила. Никой няма да се усъмни в тези, на пръв поглед обичайни за интериора предмети. Сложете камерата и освободете терена, ако половинката Ви има връзка, ще се възползва от Вашето отсъствие и Вие ще разберете това. Ако не живеете заедно, когато сте му на гости, оставете небрежно химикала с камерата, където няма да прави голямо впечатление, или изненадайте партньора с електронен часовник, който да стои на нощното шкафче, с идеален изглед към леглото.

 

В днешно време пазарът е пренаситен на всякакви преносими и високо технологични устройства, като изборът на най-практичното и полезното такова е много сложен за обикновения потребител. Дали да си купите смартфон с голям дисплей, дали да заложите на таблет или пък лаптоп – това е доста объркващо, но важното е да прецените сами от какво точно имате нужда и какъв бюджет можете да отделите.

Ако няма да извършвате сложни операции в интернет, а предимно ще сърфирате, то тогава обикновен смартфон ще ви свърши работа. Ако искате да имате по-голяма свобода и да използвате повече приложение и по-голям дисплей, то тогава ще имате нужда от таблет. Ако обаче искате да сте независими и да не се съобразявате с нищо, то е най-добре да си вземете лаптоп, като по този начин ще използвате пълната функционалност на традиционния декстоп компютър, но ще можете да го ползвате навсякъде и по всяко време.

Лаптопите са едни уникално полезни и практични машини, като всеки месец излизат все по-нови и по-мощни такива. Разнообразието на пазара е огромно, а конкуренцията ожесточена. Това разбира се е много добре за всички потребители, тъй като колко по-голяма конкуренция има, толкова по-ниски стават цените. Производителите непрекъснато се надпреварват да предложат колкото се може по-добри лаптопи на колкото се може по-достъпни цени, а на вас ви остава само да прецените от какво имате нужда и съответно да си го купите.

Да имате лаптоп в днешно време не е въпрос на лукс или глезотия, а си е необходимост, тъй като съвременният начин на живот изисква да сме непрекъснато свързани с интернет и да бъдем в крак с всичко, което се случва. Вече е много лесно да имате това, от което имате нужда, а ако искате да се сдобиете с нов лаптоп на достъпна цена, то не ви остава нищо друго, освен да потърсите в интернет и да изберете вашият модел, който ще ви върши работа и ще ви забавлява от www.laptop-chasti.com
 

Вече фотоапаратите, които се предлагат на пазара са изключително малки и удобни. Те се побират във всяка чанта и всеки джоб. За любителски снимки и запечатване на спомени – те са най-доброто средство за фотографиране. Модерните телефони с камера, също са предпочитан метод за снимки. Удобни и практични съвременните телефонни апарати винаги са под ръка в удобния момент. Винаги обаче, използвайки традицонния вече начин за снимане, ние сме забелязвани, когато щракваме с фотоапарата.

 Много често, искаме снимката да е скрита и дискретна. Когато става въпрос за купон например, ако желаем да хванем случайни моменти без пози и излишна суета, ни трябва скрита камера с часовник, която можем да закупим от всеки шпионски магазин. Това е невероятна идея, с която снимките ще бъдат дискретни, а неуловимите мигове ще бъдат фотографирани. Не забравяйте, че часовникът за ръка никога няма да бъде заподозрян, че прави и видеоклипове. Именно затова, хората около Вас ще бъдат отпуснати и искрени, виждайки, че наоколо няма камери и подслушвателни устройства.

 Така, лесно и безпроблемно, можете да използвате всеки вид информация, под формата на снимки и видеозаписи, благодарение на това приспособление от шпионски магазин.

Влизайки в даден офис или след поредното нарушение на полицай или длъжностно лице, можете спокойно да използвате това мощно оръжие срещу неправдата. Заснемете неудобната ситуация със скрита камера в ръчния си часовник или запишете разговора с подслушвателно устройство и бъдете спокойни, че поредния скандал е запечатан.

 

 

 Освен в гореизброените ситуации, скритата камера можете да използвате и в ежедневието, ако батерията на телефона или фотоапарата е паднала. Тогава тя ще бъде Вашият спасителен пояс, да не пропуснете снимките през страхотната ваканция и да запазите спокойствие, въпреки непредвидената ситуация.

 Наслаждавайте се на почивката, информацията и снимките, запечатани чрез скрита камера и бъдете винаги информирани. Доказателствата под формата на фотографии са най-мощното оръжие за обезоръжаване на всеки противник. Дръжте хората в ръцете си, за да имате власт над всички.

 

 

Сигурно вече сте се убедили, че в последните години технологиите се развиха изключително много и вече можем да се докоснем до неща, които сме виждали само в научно-фантастичните филми. Една част от тези технологии са шпионските устройва, които също напреднаха доста и освен всичко останало, те са много достъпни за всички хора.

 


Мини камера DV MD80

Цена: 28.00лв.

В България този вид техника не е толкова популярна, но тази тенденция много скоро ще се промени, тъй като заради голямата конкуренция цените паднаха неимоверно и хората малко по малко започнаха да се възползват от шпионската техника. Няма как да отречем, че вече във всеки офис, дори и повечето жилищни сгради има камери за наблюдение, но тук ще разгледаме мини камери, които са с детектор за движение.

 Мини камерите с детектор за движение са едни много интересни и практични устройства, които могат да ви послужат както за лична защита, така и за да уловите незабравимите моменти с близки и приятели. По принцип детекторите за движение са много „умни” и разпознават когато има движение в помещението, като сами активират камерата и вие няма нужда да правите нищо, само да поставите камерата на нужното място.

 Мини камерите могат да бъдат скрити в други устройства, като играчки, ключодържател, часовник или нещо от този род. Именно за това, този вид  mini камери са толкова търсени, тъй като на практика можете да ги поставите навсякъде или пък винаги да си ги носите в джоба. Различните камери имат различни технически параметри, но по принцип всички могат да записват видео, снимки и звук.

 Разбира се някой записват с по-добра резолюция и качество на звука от другите, но естествено те са по-скъпи, но и по-добри. Кой вариант ще изберете зависи от това какви са ви нуждите и какъв ви е бюджета, но е много лесно да откриете всякаква информация за мини камерите с детектор на движение в интернет, тъй като информацията е достъпна за всички.

С масовото навлизане на шпионската техника на пазара, хората логично започнаха да се възползват от тези продукти, които са много иновативни и полезни. Самата шпионска техника може да се използва за най-различни цели, като можете да следите някой приятел или жена си, или пък да защитите дома и офиса си.

 Когато става въпрос за защита на личната собственост, то е най-добре да заложите на безжични камери. Разбира се, има вариант да монтирате и такива с кабел, но тогава ще имате повечко работа, тъй като трябва да прикриете самият кабел, иначе се губи смисъла на скритата камера. Безжичните камери са много по-практичният метод за видео-наблюдение, като по този начин винаги можете да знаете какво се случва в дома или офиса ви, като също така да пазите и записите, и при евентуален проблем да разполагате с доказателство.

 Поставянето на безжични камери за наблюдение е изключително лесно и се изискват минимум технологични познания. Едно от най-важните неща е да изберете точното разположение на камерата така, че тя да обхваща възможно най-голяма площ и естествено да не се набива много на очи. Когато хората видят камера, автоматично държанието им се променя, така че е добре да монтирате безжичната камера на по-скрито място.

 В днешно време е много важно да бъдете подсигурени във всякакъв аспект, така че недейте да пестите парите си, когато става въпрос за сигурност. Когато избирате евтиният вариант или пък решите, че нямате нужда от камера за наблюдение, можете да загубите много повече, отколкото когато си купите подобна камера. Все пак, сигурността трябва да бъде на първо място, а и в момента цените са толкова достъпни, че просто няма какво да мислите. Едва ли 20, 50 или 100 лв. са проблем за вашето семейство или за вашата компания, така че нашият съвет е да не правите компромиси, а да се сдобиете с поне една камера, която да ви гарантира сигурност и спокойствие.

В последно време темата с подслушванията е една от най-обсъжданите в България, тъй като се появиха много скандални записи на високопоставени служители. Нормално, хората веднага започнаха да се интересуват от подобен вид шпионска техника и да се подсигуряват в дома или офиса, като си монтират подслушвателни устройства.

 

 За тези, които все още не са в час с този вид технологии обаче изниква въпроса как да инсталирам / монтирам подслушвателни устройства за стая. Всъщност този въпрос е доста обширен, тъй като има различни видове подслушвателни устройства и изборът е много богат.

 Най-удобни са тези подслушвателни устройства, които се монтират в самият телефон, тъй като могат да записват непрекъснати и не се нуждаят от батерия, защото черпят електричество от телефонната мрежа. Някой хора си мислят, че подобни подслушватели записват само когато се провеждат разговори, но на практика те могат да записват, дори и когато телефона е в покой.

 Може би ще ви стане интересно, да разберете, че има подслушвателни устройства, които са способни да разпознаят говорна реч. Този вид подслушватели разпознават определени децибели и могат да бъдат настроени така, че да записват само определен човек.

 Друг вид подслушвателни устройства пък ви позволява да преодолеете стените и да слушате какво се случва в съседната стая. Това също е много разпространен вариант, ако искате да следите примерно съпругата си или пък някой бизнес-партньор.

 Има и друг вид подслушватели, които се инсталират в мобилните телефони и именно за това са наричани „софтуерни подслушватели”. Чрез този вид подслушване ще знаете с кого говори въпросният човек, какви смс-и пише и още други подобни функции, но софтуера черпи много енергия от батерията и подслушваният човек може да разбере за какво става въпрос.

 Различните методи на подслушване изискват различни методи на инсталиране / монтиране, но пък не е трудно да бъдете информирани, стига да искате да го направите.

 

Камерите за наблюдение безспорно са едни уникални устройства, които реално ни предлагат възможности, за които дори не сме си мечтали в миналото, като стотици модели камери в момента заливат пазара.

 България също не отстъпва от тази тенденция, тъй като и родният пазар е силно развит, когато става въпрос за такава техника и можете да намерите камери, които записват с перфектно качество на изображението, а също така има и множество модели скрити камери. Камерите за наблюдение се разделят основно на няколко вида, но ще разгледаме конкретно IP камерите, които са едни от най-практичните и подходящи както за офиса, така и за дома ви.

  


IP камера - 2 MP

Цена: 328.30лв.

 Сигурно ще се запитате защо точно IP камери и с какво те са по-различни от останалите камери за наблюдение. Най-важната им характеристика е, че те могат да бъдат наблюдавани от всяка една точка, като именно за това е и тяхното наименование – IP. По принцип всички останали камери са свързани към сървър и реално ако напуснете офиса или дома си, няма да имате достъп до тях.

 По този начин камерата ще продължи да записва, но вие ще можете да видите записа едва след като се върнете, докато при IP камерите това не е така. При тази разновидност имате достъп до вашите камери посредством интернет и не се нуждаете от допълнителни компютри, сървъри или специалисти, а просто от специален софтуер, чрез който можете да следите всичко, което ви интересува.

С помощта на IP камери за видеонаблюдение можете да бъдете спокойни, дори когато сте на стотици или хиляди километри от дома, а ако евентуално се случи нещо докато ви няма, винаги можете да се обадите на приятел, познат или пък на полицията. Все пак, камерите не са просто поредната глезотия, която няма да използвате, а са нещо изключително важно и наложително, така че хубаво да се възползвате от техните качества и да си осигурите спокойствие и комфорт.

 

Ако си падате по шпионска техника и по-точно по скрити камери, то със сигурност сте опитвали много модели на различни производители. Тези, които разбират от шпионска техника знаят, че всяка камера си има различна разделителна способност и качество на изображението, както и че в последно време се появиха много камери, които са изключително малки могат да бъдат монтирани почти навсякъде.

 На пазара в момента се предлага наистина огромно разнообразие от скрити камери, като всички производители се конкурират относно цена и качество. По принцип сме свикнали с твърдението, че по-скъпите неща са по-качествени, но разбира се има и такива, които са на значително ниски цени и отново са си много добри. Вече можете да намерите скрита камера в дистанционно устройство за автомобилна аларма, което е много интересно решение и едва ли някой би предположил че имате скрита камера.

 

 Освен че е незабележима, тази камера струва и едва 19 лв което пък я прави идеална за детективи любители, за подарък или пък за всеки случай. Този модел скрита камера има възможност да записва видео и аудио файлове с резолюция от 720х480 в AVI формат. Също така може да се използва и като камера за единични снимки в JPEG формат, като тук резолюцията е 1280х1024, или иначе казано 1.3-мегапиксела. Тази миниатюрна камера поддържа карти с памет до 16 GB, като батерията е Li-ion и може да издържи до 1 час в непрекъснат режим на работа. Зареждането на батерията става за 3-4 часа, като след това можете отново да я ползвате.

 Да имате подобна шпионска джаджа за едва 19 лв. си е истинска привилегия, а хубавото е, че е достатъчно добра, за да снимате любителски и забавни видео-клипове или пък да компроментирате някой, който ви е неприятен. Тук си е въпрос на личен избор и всеки сам си преценява за какво ще ползва скритата камера, но е добре когато всичко е толкова достъпно и на изгодни цени.

 

 

 

Шпионската техника става все по-достъпна и докато преди няколко години, Джеймс Бонд беше агент, разполагащ с най-модерната техника, сега той изглежда просто човек, който се надява на остаряла техника за шпионаж. Технологиите се развиват изключително бързо и вече е много лесно да намерите всякакви скрити камери, но тяхното закупуване не е основният ви проблем, тъй като ще трябва да си ги монтирате сами.

 Без значение дали ще наблюдавате дома си, офиса или колата, то скритите камера са основното ви оръжие, което може да ви покаже кои са недоброжелателите ви. Скритите камери се използват в Америка вече повече от десетилетие, а тази тенденция достигна и България. Хубавото в случая е, че скритите камери стават все по-малки и труднозабележими, като разбира се това е огромен плюс за хората, които искат тайно да наблюдават своята собственост.

 Скритите камери могат да се монтират буквално навсякъде – запалка, ключодържател, шапка, дреха, телевизор – всичко това може да бъде вашето тайно оръжие. Основно, на пазара се предлагат 2 вида камери – безжични и жични. Вторият вариант е малко по-неудобен, тъй като трябва да използвате проводник, чрез който да получавате сигнала, но пък ако има как да го прикриете, то това е добър вариант, тъй като камерите с кабел са доста по-евтини.

 Безжичните обаче са безспорно по-добрият вариант, тъй като сигнала се предава директно и няма нужда да се оплитате в кабелаци. Тук обаче разчитате на батерии, така че трябва често да ги подменяте и е препоръчително да използвате по-мощни батерии, за да имате по-малко работа.

 Разбира се трябва да следите и за технологичните способности на самите камери – разделителна способност, фокусиране, както и работа при липса на светлина. Трябва сами да прецените какво точно ви трябва, след това да влезете в някой шпионски магазин и да си купите камерата.

 Монтирането от хора, които не са специалисти вече е доста лесно, особено при безжичните скрити камери. Необходимо е само да проверите дали батериите са в изправност, дали самата камера записва и дали сигналът се предава нормално. Е, ако не можете да се справите сами, винаги можете да потърсите специалист, но пък има ли друг човек освен вас, то скритата камера вече не е скрита.

 Tук може да намерите разнообразие от скрити камери

Камерите, които могат да ни помогнат да направим от дома си една надеждна крепост и като цяло място безопасно и пълно със сигурност са различните скрити камери. Тези записващи средства са чудесно допълнение към всяка охранителна система.

 

Мини камера DV MD80

Цена: 28.00лв.

 

С тяхна помощ спокойно може да превърнете дома си в крепост и надеждно място, където може да се види всичко, което трябва, докато вас ви няма в същото време. Ето защо не разчитайте само на своите физически сили, а вложете и малко хитрост. А тези технологични чудеса определено ще ви дадат нужното.

Всичко, което трябва да направите е просто да включите устройствата в източник на захранване и да започнете да снимате. Или да включите детектора на движение, който почти всяка такава система има и да спестите малко време и захранване, за да направите качествен видеозапис. Който след това ще можете да гледате. А ако сте заложили и на IP камера, ще можете да гледате в реално време, още сега.

Това са камерите, които можем да поставим на всяко едно място, от което искаме да получаваме навременна информация. Бъдете сигурни, че успеете да научите всичко, което се случва във вашия дом или на работното ви място. По този начин ще можете да се запознаете с действията на близките си хора и колеги, и ще знаете какво се случва точно.

Един вид такава камера е настолен часовник. Той е чудесен аксесоар за дома, като може да показва час, дата и температура, и едновременно с това и да снима. Ще ви даде нужната информация и ще ви помогне да разберете кой, какво и къде прави. От вас остава само да научите дали има някакъв начин да проверите доколко всичко в охраняваната зона е в ред и дали имате някакви възможности за действие.

Друг вид записващи устройства, това са монтирани в ръчен часовник. Те могат да бъдат навсякъде с вас и да ви запишат това, което вие искате да имате като информация.

Шапката с камера също е много добър вариант. Направете си рали и запишете всичко от състезанието, за да имате спомени от нещо, което харесвате най-много. Освен това може и небрежно да я оставите у дома, докато сте някъде навън и да видите после какво се случва. Всичко това с едно копченце и се превръщате в една ефективна фигура.

Видеорекордерът е записващо средство, което съхранява записите от всяка камера, свързана с него. Той притежава няколко канала на запис, което означава, че можете да свържете няколко камери с един уред и по този начин да спестите средства и захранване. Така правите един затворен кръг на видеонаблюдение и охрана на жилището и търговския обект.


Двуканален DVR

Цена: 179.10лв.

Ако искате да имате нещо действително качествено, тогава вашето решение са именно различните видеорекордери, които ще можете да поставите на всяко едно място, и които ще се свържат безжично или пък с камерите, за да съхранят всеки аудио и видео сигнал. Управлението им става прекалено лесно, така че няма да ви трябва техническо образование или човек, който специално да се заеме с монтажа или поставянето.

Просто вземете дистанционното и с негова помощ ще можете да включите или изключите устройството. С негова помощ ще можете и да направите нужните настройки, за да достигнете до искания от вас режим. Така например ако го поддържат, вашите предаващи средства ще работят на режим на детекция, при който само когато пред камерата премине човек или друг обект. А това е много удобен и практичен начин да правите запис и охранителни действия на даден периметър.

1 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12     


Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2015 Spy.bg
Може да ни намерите и в
Търговски център
"Гранд" - Пловдив, Ет. 3

ул. „Капитан Райчо Николов“ 56
VIVACOM 0876 761 254
GLOBUL 0898 312 055
MTEL 0884 063 301