VIVACOM 0876 761 254
TELENOR 0898 312 055
MTEL 0884 063 301


cart
Последно от Блога


cart
За контакти

Skype Me!

Тел.: 0884 063301


1 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12     


 

На всеки се е случвало да има важен тест или изпит, за който не е научил всичко, в по-лошите случаи нищо. Тогава нямаме друг избор освен да препишем на контролното, защото трябва да изкараме хубава оценка. От една страна няма какво да губите, от друг не трябва да ви хващат, за да има някакъв смисъл от това, което правите. В тази статия ще разгледаме най-добрите начини за преписване по време на изпит или контролно.

Вече фотоапаратите, които се предлагат на пазара са изключително малки и удобни. Те се побират във всяка чанта и всеки джоб. За любителски снимки и запечатване на спомени – те са най-доброто средство за фотографиране. Модерните телефони с камера, също са предпочитан метод за снимки. Удобни и практични съвременните телефонни апарати винаги са под ръка в удобния момент. Винаги обаче, използвайки традицонния вече начин за снимане, ние сме забелязвани, когато щракваме с фотоапарата.

 Много често, искаме снимката да е скрита и дискретна. Когато става въпрос за купон например, ако желаем да хванем случайни моменти без пози и излишна суета, ни трябва скрита камера с часовник, която можем да закупим от всеки шпионски магазин. Това е невероятна идея, с която снимките ще бъдат дискретни, а неуловимите мигове ще бъдат фотографирани. Не забравяйте, че часовникът за ръка никога няма да бъде заподозрян, че прави и видеоклипове. Именно затова, хората около Вас ще бъдат отпуснати и искрени, виждайки, че наоколо няма камери и подслушвателни устройства.

 Така, лесно и безпроблемно, можете да използвате всеки вид информация, под формата на снимки и видеозаписи, благодарение на това приспособление от шпионски магазин.

Влизайки в даден офис или след поредното нарушение на полицай или длъжностно лице, можете спокойно да използвате това мощно оръжие срещу неправдата. Заснемете неудобната ситуация със скрита камера в ръчния си часовник или запишете разговора с подслушвателно устройство и бъдете спокойни, че поредния скандал е запечатан.

 

 

 Освен в гореизброените ситуации, скритата камера можете да използвате и в ежедневието, ако батерията на телефона или фотоапарата е паднала. Тогава тя ще бъде Вашият спасителен пояс, да не пропуснете снимките през страхотната ваканция и да запазите спокойствие, въпреки непредвидената ситуация.

 Наслаждавайте се на почивката, информацията и снимките, запечатани чрез скрита камера и бъдете винаги информирани. Доказателствата под формата на фотографии са най-мощното оръжие за обезоръжаване на всеки противник. Дръжте хората в ръцете си, за да имате власт над всички.

 

 

Сигурно вече сте се убедили, че в последните години технологиите се развиха изключително много и вече можем да се докоснем до неща, които сме виждали само в научно-фантастичните филми. Една част от тези технологии са шпионските устройва, които също напреднаха доста и освен всичко останало, те са много достъпни за всички хора.

 


Мини камера DV MD80

Цена: 35.00лв.

В България този вид техника не е толкова популярна, но тази тенденция много скоро ще се промени, тъй като заради голямата конкуренция цените паднаха неимоверно и хората малко по малко започнаха да се възползват от шпионската техника. Няма как да отречем, че вече във всеки офис, дори и повечето жилищни сгради има камери за наблюдение, но тук ще разгледаме мини камери, които са с детектор за движение.

 Мини камерите с детектор за движение са едни много интересни и практични устройства, които могат да ви послужат както за лична защита, така и за да уловите незабравимите моменти с близки и приятели. По принцип детекторите за движение са много „умни” и разпознават когато има движение в помещението, като сами активират камерата и вие няма нужда да правите нищо, само да поставите камерата на нужното място.

 Мини камерите могат да бъдат скрити в други устройства, като играчки, ключодържател, часовник или нещо от този род. Именно за това, този вид  mini камери са толкова търсени, тъй като на практика можете да ги поставите навсякъде или пък винаги да си ги носите в джоба. Различните камери имат различни технически параметри, но по принцип всички могат да записват видео, снимки и звук.

 Разбира се някой записват с по-добра резолюция и качество на звука от другите, но естествено те са по-скъпи, но и по-добри. Кой вариант ще изберете зависи от това какви са ви нуждите и какъв ви е бюджета, но е много лесно да откриете всякаква информация за мини камерите с детектор на движение в интернет, тъй като информацията е достъпна за всички.

1 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12     


Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2015 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!