Български език English

cart
За контакти

Skype Me!

Тел.: 0884 063301


1 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12     


Причините да искате да инвестирате в закупуването на шпионска камера и друго скрито шпионско оборудване са много. Дали искате да проверите дали съседите влизат в двора ви, или някой колега от офиса ви притеснява, когато остане до бюрото ви? Няма значение, всичко е доказуемо със скрита камера. Може да защитите колата си от вандализъм, да наблюдавате детето си, без да го притеснявате и прочее и прочее. В днешно време технологиите са толкова достъпни, че скритите камери не са собственост само на полицаите и детективите, те са предназначени за всички.


Всяка една скрита камера може да ви поднесе редица доказателства, с които да си спестите много стрес и проблеми. Все пак, асортиментите от продукти са огромни и е трудно да знаем какво точно ни трябва. Няма как човек да е професионалист във всичко. Трябва да знаете няколко основни неща за шпионското оборудване, за да закупите правилната скрита камера. Ето пет стъпки, с които да се сдобиете с перфектната камера за скрито наблюдение!


1. За какво предназначение ще използвате вашата скрита камера?


Първата стъпка в избора на шпионска скрита камера е да знаете за какво точно ще използвате устройството. Всяка различна причина за заснемане води до различен модел скрита камера. Употребата на скрита камера включва:

  • Домашна сигурност
  • Защита на семейството
  • Защита на притежанията
  • Доказателство
  • Предотвратяване на престъпление
  • Разследване
  • Бизнес нужда
  • Застраховане
  • Записване на ежедневието
  • Забавление


Всяка една от тези ситуации изисква камера с определено прикритие, което описва сценария. Например, за да разкриете изневяра ще имате нужда от скрита камера, която предава безжично и се крие в нощната лампа. Това е перфектният начин да следите какво се случва с партньора ви, дори когато сте на командировка. За застрахователни нужди може да използвате миникамера, с която да записвате шофирането си, за да докажете, че причината за даден инцидент не сте вие. Има камери, които се прикрепят към облеклото ви, за да заснемате какво се случва в ежедневието ви.


2. Какъв тип камера трябва да си закупите?


Когато сте решили какво точно ще правите с тайната си камера, трябва да решите какво устройство да си набавите, за да изпълните мисията си. Има няколко главни категории скрити камери, от които да си избирате. Това са:


Мини шпионски камери. Тези камери са най-трудно забележими, но въпреки миниатюрния си размер разполагат със страхотни възможности за снимане. Те обикновено са с големината на монета и под формата на кутийка. Може да ги скриете в почти всеки предмет, което ги прави подходящи за много случаи. Може да местите камерата постоянно и винаги да имате достъп до нея, без да карате хората да ви заподозрат.


Скрити камери! Това са устройства, които имат някакъв сорт прикритие, което да ви осигурява сигурност. Обикновено са скрити под формата на електроника или предмети, които се използват в ежедневието на всеки. В 99% от случаите обектите, в които са скрити камерите, работят както трябва, за да е перфектно прикритието ви. Използва се захранването на уреда, който се използва за прикритие или пък се използва батерия. Може да оставите такъв тип устройство почти навсякъде, за да наблюдавате по-продължително, без да будите подозрение.


Портативни камери, които се носят на тялото. Има доста камери, които се закрепват на тялото ни и се сливат с обстановката. Те може да са копчета за дреха, часовници, очила, химикалки и прочее. Те позволяват мобилно заснемане на събития в движение. Перфектни са за бизнес среща или среща в кафе.


WIFI шпионски камери! WIFI камерите позволяват на потребителя да преглежда заснемането на живо, както и предишните записи от всяка точка на света, която има връзка с интернет. Може да разглеждате записите през компютър, смартфон или таблет. Най-подходящи са за ситуации, в които трябва да реагирате в реално време.
Камери за външно наблюдение! Това може да са CCTV камери, които да не са скрити, както и скрити камери, които се използват за външно наблюдение на имоти. Също така се използват и за наблюдаване на вътрешни помещения. Те могат да са скрити като детектор за дим или нещо подобно, което се закрепва за тавана.


Като цяло скритите камери се опират много на естетиката и спецификациите. Всяка камера може да изглежда естествена в определена среда и може да снима определено видео при определени условия. Когато решите какъв тип камера ще ви трябва и за какво ще я използвате е време да преминем към следващата стъпка.
3. Къде ще поставите своята скрита камера?


Мястото, на което ще поставите своята шпионска апаратура е много важно за вида устройство, който ще изберете. Например, ако решите да следите какво се случва в автомобила ви, то устройството няма да стои вътре и ще е уязвимо на влага. Тогава трябва да изберете камера, която е водоустойчива и може да заснема видео при тъмна обстановка. От друга страна, ако ще поставите камера, която ще следи подчинените ви работници, трябва да осигурите нещо, което е невидимо и трудно за заподозряване, от който и да било. Използвайте обекти, които са дегизирани като предмети от ежедневието.
Винаги използвайте устройства, които са определени за точния тип шпионаж, който ще правите. Трябва да търсите определени характеристики, от които ще имате нужда по време на работата. Това може да са елементи като ъгъл на видимост, качество, регулиране на яркостта, записване на карта памет и прочее.


4. Какво друго трябва да имате предвид?


Какъв тип видео ще заснемате? Всяка една камера има определено качество под формата на кадри в секунда и разделителна способност. Доста модели разполагат с full HD резолюция и снимат при 60 кадъра в секунда. Може да закупите скрита камера за видеонаблюдение с детектор на движение, за да не се налага да преглеждате празни записи или да активирате ръчно камерата. Ако трябва да заснемате голям обхват от неща, то трябва да използвате камера, която има широкоъгълен обектив. Трябва да прецените ще имате ли нужда от възможност за приближаване на изображението под формата на оптично приближение.


Как ще получавате достъп до заснетите файловете?


Единият вариант е да използвате техника за шпионаж, която разполага със слот за карта памет. Така може по всяко време да поставите картата в четец или в лаптопа си и ад свалите нужните файлове. Може да изберете камера, която предава по Интернет, за да може да наблюдавате какво се случва в дома ви от всяка точка на света. Възможни са комбинирани варианти, но като цяло трябва да вземете предвид това като подробност.


5. От къде да си закупим шпионско оборудване на изгодна цена


С шпионското оборудване не трябва да се прави компромис. Определено това е важна инвестиция и не трябва да рискувате с непроверени търговци. Лидерите на пазара в момента са spy.bg и spytech.bg, като те покриват най-важното в сегмента с оборудването за скрито и открито наблюдение. Използвате се само най-качествените марки оборудване за асортимента, който се предлага. Освен това, екипът от хора, които се грижи за обслужването на клиентите е професионален и много опитен. Високият клас техника се предлага на напълно достъпна цена, за да е в полза на възможно най-много хора.
Предлага се идеално съотношение между качество, цена и поддръжка за клиента. Ще получите помощ за всяка една неяснота, която изникне по време на употребата. Може да получите съвети за най-ефективна употреба. Определено покупката от професионален уебсайт ще ви помогне да извлечете възможно най-много ползи от оборудването, с което ще се сдобиете.


Най-голямото нещо, което ще получите е информираният избор, който е може би най-важното нещо. Когато закупите нещо, от което нямате нужда или не ви върши адекватна работа, то определено парите, които дадете ще са хвърлени на вятъра. Ние няма да допуснем това да се случи с вас. Стараем се да поддържаме възможно най-модерен асортимент от продукти. Ако имате нужда от помощ, винаги може да се свържете с нас за повече информация и съвети.

Уред за октриване на скрити камери и подслушватели, който сканира околната среда и ви информира при наличието на проблем

Изследванията в световен мащаб показват, че един нормален гражданин може да бъде заснет от камери между няколко десети и няколкостотин пъти дневно, без той да е наясно с това. Независимо дали влизате в магазин, карате по магистралата или се движите по улицата, няма как да знаете кой и по какъв начин ви наблюдава. От това можем да кажем и, че е много трудно да се избегнеш въпросното наблюдение, когато си навън. Въпреки всичко, ако имате съмнения, че някои ви наблюдава у дома или на работа, в хотела или нещо от този сорт, можете да използвате съветите ни, за да разберете дали съмненията ви имат почва или не. Важно е да знаете, как да откривате скрити камери в средата около вас.

 

Ние от spy.bg сме хора, които ежедневно се занимаваме с шпионска техника, проучваме новостите в сферата, съветваме клиентите си, различни официални лица, които имат нужда от експертно мнение, и определено знаем как да използваме подобен тип апаратура. В този ред на мисли можем и да откриваме устройствата за тайно наблюдение. Има много позитивни страни на това да защитиш личното си пространство чрез подобна техника, но определено имат почва и твърденията, че не всеки трябва да ви наблюдава на определени места. Многото ни опит ни позволява да ви посъветваме в двете направления, за да сте уверени в ежедневния живот.

Ето трите стъпки, с които да откриете болшинството скрити камери.

 

1. Физическо претърсване

 

 

Първото нещо, което може да направите е да претърсите периметъра за различни признаци, които могат да подскажат за наличието на техника за шпионаж. Скритите камери могат да са вградени в предмет от ежедневието ви като часовник или радио, но могат и да бъдат обикновени миниатюрни камери, които са добре прикрити в дома Ви. Вторият тип камери са по-лесни за откриване, като само трябва да сте по-щателни в проверката. Концентрирайте се и прегледайте всяко ъгълче от мястото. Това може да са места като первази, набръчкани завивки, панер с изкуствени плодове, ваши лични вещи, които не са на мястото си и така нататък.

Не бързайте, защото обикновено тези камери разполагат с малки дупки или лещи, които могат да проблеснат. Много често се използват и детектори за дим, говорители, стенни часовници, а понякога се използват и огледала. Не трябва да търсите кабели и подобни неща, тъй като модерните измерения на шпионското оборудване, дори и непрофесионално, не включват подобни характеристики. Доста от камерите са безжични и със захранване на батерии. Въпреки всичко, може да се огледате, защото по-старите модели също се използват, макар и по-рядко. Не трябва да подценявате ситуацията. Подобен тип камери се използват най-вече в публичните сгради и много посещаваните места. Там един път се прави инсталация и после обновяването е след доста време. Когато се усъмните в някакъв тип предмет, потърсете съмнителна лампичка, слот за карта памет или нещо подобно. Добра идея е и да потърсите скрити бутони, които да подсказват предназначението на машинката.

 

2. Ослушайте се!

 

Тази техника няма да работи при всички камери – голяма част от нашите продукти са подбрани, така че да не издават звук. Все пак, устройствата от по-нисък клас и с по-ниска цена, или тези, които са по-стари, могат да издадат някакъв звук, който да ви подскаже мястото им. Това може да е кликване, вибрация, бипване. Този „бъг“ е най-присъщ за евтините камери със сензор за движение. Влезте тихо на мястото и се ослушайте добре за звуци, които не са обичайни за средата, в която се намирате. Това обикновено се случва при камери скрити в лампи, книги, радио аларми и прочее.

 

Друг вариант е да извадите мобилния си телефон и да се разходите с него, за да проверите дали има смущение от чуждо електромагнитно поле. Сещате ли се за звука, който се появява, когато се приближите с телефона си до компютър, чува се доста странен шум. Ето този шум търсим. Това ще ви уведоми за присъствието на някакъв тип електроника, който в доста от случаите ще се окаже търсената скрита техника. Колкото повече се приближавате, толкова по-силно ще е смущението от камерата. Определено това е един много полезен трик.

 

3. Търсете в тъмнина

 

Ние в Spy.BG се стремим да подбираме камерите и останалите си устройства, така че да не разполагат с издаващи позицията си светодиоди. Въпреки всичко, няма как това да се изолира като фактор при всички устройства. Отново важи и правилото за по-старите модели. Най-добрият начин е да направите претърсването вечер и на изгасени светлини. Разходете се и търсете малки светещи точици, най-често в зелен, бял или червен цвят. Ще ги разграничите от лампичките на телевизорите и подобни с това, че нямат видим източник на захранване.

Използвайте фенер, за да наблюдавате обекти като огледалата, тъй като там може да е трудно да забележите нередност, без да има някакво количество светлина. Пример за такъв механизъм е огледало, което от едната страна е прозрачно, а от другата е нормално. Тези огледала се използват най-вече в големите търговски обекти, където камерата не трябва да се вижда.

 

Определено трябва да използвате удобна възможност да проверите най-често посещаваните места от вас. Хубаво е да знаете дали сте под наблюдение или не, за да сте уверени в действията и поведенията си.

 

 

 

               Проследяващо устройство за автомобил, което позволява да следите своя съпруг или съпруга, свойте служебни автомобили и прочие.
 
Ако притежавате собствен бизнес, ще знаете колко е важно вашите работници да си вършат работата ефективно и честно. За съжаление, не всеки служител заслужава доверието ви, а когато сте твърде заети да носите отговорността за цяла компания на раменете си, е невъзможно да проследите всеки един поотделно. Ако пък служителите ви работят извън сградата на компанията или използват служебни автомобили през работно време, това става още по-трудно. С проследяващи устройства обаче вече можете да следите не само как работниците използват автомобилите, но също и колко добре си вършат работата.
 
               Проследяващите устройства за автомобили се използват от милиони бизнесмени по света, с цел създаване на гъста мрежа за проследяване. В нея вие ефективно проследявате как вашите работници шофират, като по този начин осигурявате безаварийно пристигане, спестявате средства от гориво и се грижите за околната среда. Нашите GPS проследяващи устройства са подходящи както за работа, включваща дейност на ръка, сурови работни условия, така и за ежедневни обстоятелства. Тези изключително мощни устройства се задействат от мобилен телефон, а в пакета е включена и SIM-карта. Това позволява сигурно и безгранично проследяване, тъй като SIM-картата е специално произведена за позициониране и трансфер на данни. Можете да използвате и екипировка за наблюдение, като по този начин сами задавате границите на служебния автомобил и получавате известие всеки път, когато той напусне дадените очертания.
 
                Устройствата, като нашия Микро Тракър, са миниатюрни и неподозрителни, така че служителите ви никога не биха предположили, че ги наблюдавате и можете да разберете с какво в действителност се занимават, докато са на работа.  Машинката се задейства от мобилния ви телефон чрез SMS-и, като обратно получавате GPS координати и друга нужна информация. Координатите са под формата на линкове към Google Maps, така че да наблюдавате точното местоположение в street view.
 
                Имате възможност да го настроите на автоматично проследяване по време на работните часове или пък да получавате известие в момента, в който автомобила и устройството започнат да се движат. Това е перфектно, в случай, че се съмнявате, че служебните превозни средства за използвани за лични нужди от работниците.
 
                Скорошно проучване на университета във Флорида установи, че 47% от загубите в търговията са поради кражба от страна на персонала. Една скрита камера би предотвратила или доказала кражбата във вашата компания.
 
                Ако се тревожите, че служителите ви не си вършат работата достатъчно добре, не позволявайте компанията ви да бъде подложена на риск заради некомпетентен персонал. Инвестирайте в автомобилно проследяващо устройство и си спестете време, стрес и пари, кат наблюдавате случващото се по всяко време.
               

Чудиш се как да шпионираш гаджето си? Ела и разбери как да спасиш връзката си!

Напрежението, което поражда липсата на лоялност в една връзка, може да бъде определящо. Доверието е изгубено, а връзките се разпадат. Ако вече сте задавали на партньора си един куп въпроси, но все още ви човърка мисълта, че ви лъже, може би единственият начин да разберете истината, без директно да нахлувате в личното му пространство, е чрез видео камера. Между 25% и 50% от браковете са афектирани от изневери. С камера за видеонаблюдение ще разберете дали и вие сте част от тази статистика.

 

                Може би се съмнявате, че вашата половинка ви изневерява, докато вие сте на работа? Или пък си мислите, че говори с друга жена по телефона, докато вие сте навън, отмятайки ангажименти? Инсталирането на видео камера в дома ви може да отговори на всички тези въпроси и да запише всичко.

 

                Вариантите са безкрайни и без значение от конкретната ситуация, вие най-вероятно се нуждаете от камера. Защо? В случай, че се съмнявате в изневяра, вие със сигурност вече проверявате партньора си и е ясно, че доверието ви в него е изгубено. Така че вместо да продължавате с въпросите, да правите предположения, които може и да са погрешни, или да водите безспирни спорове с него, което е напълно безсмислено, по-добре просто закупете оборудване за наблюдение. Конкретните доказателства са по-ценни от празните предположения.

 

                Ние предлагаме огромно разнообразие от ефективни и мощни камери за вашите нужди. Някои от тях са миниатюрни като системата „Малка черна кутия“ и могат да бъдат крити на рафта или между различни обекти навсякъде в дома ви според нуждата, така че партньорът ви никога да не ги забележи. Други пък имат добро прикритие, като изглеждат като други предмети от бита. Дигиталният Спай Клок, например, е до такава степен като истински будилник, че никой не би предположил, че всъщност го записва в звук и картина с HD качество. Много от нашите камери се контролират с дистанционно, като ти позволяват да правиш снимки и да събираш данните на компютъра си.  Някои могат да бъдат контролирани дори чрез WiFi от всяка точка на света, така че дори да сте на хиляди мили, винаги можете да проследите какво се случва вкъщи.

 

                Друга опция е да използвате някоя от нашите камери във връзка с подслушващо устройство, за да имате директни и картина, и звук от мястото на събитието. Разбира се, самите ни камери предлагат перфектно качество на записания звук, но тъй като е нелегално да поставяте камери в имоти, които не притежавате, устройство като това за подслушване през стени, би ви свършило идеално работа. А същевременно можете да виждате дали половинката ви си води нечакани гости у дома.

 

                Ако искате да научите повече за скритите камери, за да следите невярна половинка, да съчетаете вече събрани доказателства или просто да сплашите партньора и той да си каже истината, за да проведете разговор, който да надгради общото ви бъдеще, вместо да го руши, свържете се с нашия екип от експерти- те са тук, за да помогнат. Ние можем да ви посъветваме относно най-добрите устройства и как най-ефективно да ги използвате във вашата конкретна ситуация. Забравете за безсънните нощи, купете скрита камера още днес и научете истината.

Ако в половинката Ви са налице признаци, че нещо се случва, не позволявайте мисълта, че Ви изневерява да превземе и наруши покоя Ви. Забележите ли някаква промяна в поведението, то незабавно реагирайте. По- добре е да разсеете всички съмнения и да не си губите времето в безперспективни връзки.  Как обаче да разберем дали партньора ни изневерява?

 Голямото оръжие на повечето кръшкачи е спокойствието, което излъчват. Смиреният им поглед, изобщо не издава какви ги върши, когато не сте заедно. Така че, едва ли ще го/я хванете в изневяра, само като наблюдавате и анализирате поведението на половинката си. Може да разберете дали крие нещо, като й/му задавате провокиращи и неудобни въпроси. Трябва, обаче, да сте наясно, че има доста изпечени лъжци, които са добре тренирани в преструвките. Те никога няма да си признаят и винаги внимават много, за да не бъдат разкрити, прикриват всяка следа, така че редовната проверка на телефона, едва ли ще даде резултат.

 Все пак, ако чувствате, че нещо се случва и това не Ви дава покой, шпионските магазини са насреща, с много идеи за това, как да хванем половинката си в изневяра. За да са налице резултати, бъдете и Вие „играч”, сложете каменна маска на лицето и се престорете на напълно безразлични, дали любимия човек има авантюра. Създайте впечатление, че изобщо не се съмнявате в него/ нея, поставете клопката и чакайте търпеливо да падне в нея. Най- доброто решение да разберете дали нямате заместник е с професионални средства. Не взимайте решения, обосновани на догадки и слухове, защото, когато не видим нещо със собствените си очи, не можем да сме сигурни, че е истина. Ето защо шпионската техника идва на помощ, по- добра и от детектив, тя ще ни покаже черно на бяло, каква е истината.

 На пазара ще откриете удивително разнообразие от шпионски стоки, с отлични характеристики и високо качество. Можете да записвате клипчета с висока резолюция, да правите снимки или да подслушвате разговори. Вие избирате, кой е най- добрият начин. Ако половинката Ви има собствен автомобил, това е чудесно, защото можете да закупите ключ за кола или дистанционно със скрита камера, както и GPS тракер, така ще знаете точното местонахождение на любимия. Това, обаче не е достатъчно, за да го хванем в изневяра. За да сме напълно сигурни, че партньорът ни хойка и да не се измъчваме с въпроси дали да му вярваме, най-добре е да използваме скрита камера.

 

 За щастие, напредналите технологии позволяват да избирате из много варианти за шпионаж. Сред най- препоръчваните и ефикасни продукти са скрити камери, поставени в будилник, картина, закачалка, в димен датчик, крушка, писалка, шапка, очила. Никой няма да се усъмни в тези, на пръв поглед обичайни за интериора предмети. Сложете камерата и освободете терена, ако половинката Ви има връзка, ще се възползва от Вашето отсъствие и Вие ще разберете това. Ако не живеете заедно, когато сте му на гости, оставете небрежно химикала с камерата, където няма да прави голямо впечатление, или изненадайте партньора с електронен часовник, който да стои на нощното шкафче, с идеален изглед към леглото.

 

В днешно време пазарът е пренаситен на всякакви преносими и високо технологични устройства, като изборът на най-практичното и полезното такова е много сложен за обикновения потребител. Дали да си купите смартфон с голям дисплей, дали да заложите на таблет или пък лаптоп – това е доста объркващо, но важното е да прецените сами от какво точно имате нужда и какъв бюджет можете да отделите.

Ако няма да извършвате сложни операции в интернет, а предимно ще сърфирате, то тогава обикновен смартфон ще ви свърши работа. Ако искате да имате по-голяма свобода и да използвате повече приложение и по-голям дисплей, то тогава ще имате нужда от таблет. Ако обаче искате да сте независими и да не се съобразявате с нищо, то е най-добре да си вземете лаптоп, като по този начин ще използвате пълната функционалност на традиционния декстоп компютър, но ще можете да го ползвате навсякъде и по всяко време.

Лаптопите са едни уникално полезни и практични машини, като всеки месец излизат все по-нови и по-мощни такива. Разнообразието на пазара е огромно, а конкуренцията ожесточена. Това разбира се е много добре за всички потребители, тъй като колко по-голяма конкуренция има, толкова по-ниски стават цените. Производителите непрекъснато се надпреварват да предложат колкото се може по-добри лаптопи на колкото се може по-достъпни цени, а на вас ви остава само да прецените от какво имате нужда и съответно да си го купите.

Да имате лаптоп в днешно време не е въпрос на лукс или глезотия, а си е необходимост, тъй като съвременният начин на живот изисква да сме непрекъснато свързани с интернет и да бъдем в крак с всичко, което се случва. Вече е много лесно да имате това, от което имате нужда, а ако искате да се сдобиете с нов лаптоп на достъпна цена, то не ви остава нищо друго, освен да потърсите в интернет и да изберете вашият модел, който ще ви върши работа и ще ви забавлява от www.laptop-chasti.com
 

Вече фотоапаратите, които се предлагат на пазара са изключително малки и удобни. Те се побират във всяка чанта и всеки джоб. За любителски снимки и запечатване на спомени – те са най-доброто средство за фотографиране. Модерните телефони с камера, също са предпочитан метод за снимки. Удобни и практични съвременните телефонни апарати винаги са под ръка в удобния момент. Винаги обаче, използвайки традицонния вече начин за снимане, ние сме забелязвани, когато щракваме с фотоапарата.

 Много често, искаме снимката да е скрита и дискретна. Когато става въпрос за купон например, ако желаем да хванем случайни моменти без пози и излишна суета, ни трябва скрита камера с часовник, която можем да закупим от всеки шпионски магазин. Това е невероятна идея, с която снимките ще бъдат дискретни, а неуловимите мигове ще бъдат фотографирани. Не забравяйте, че часовникът за ръка никога няма да бъде заподозрян, че прави и видеоклипове. Именно затова, хората около Вас ще бъдат отпуснати и искрени, виждайки, че наоколо няма камери и подслушвателни устройства.

 Така, лесно и безпроблемно, можете да използвате всеки вид информация, под формата на снимки и видеозаписи, благодарение на това приспособление от шпионски магазин.

Влизайки в даден офис или след поредното нарушение на полицай или длъжностно лице, можете спокойно да използвате това мощно оръжие срещу неправдата. Заснемете неудобната ситуация със скрита камера в ръчния си часовник или запишете разговора с подслушвателно устройство и бъдете спокойни, че поредния скандал е запечатан.

 

 

 Освен в гореизброените ситуации, скритата камера можете да използвате и в ежедневието, ако батерията на телефона или фотоапарата е паднала. Тогава тя ще бъде Вашият спасителен пояс, да не пропуснете снимките през страхотната ваканция и да запазите спокойствие, въпреки непредвидената ситуация.

 Наслаждавайте се на почивката, информацията и снимките, запечатани чрез скрита камера и бъдете винаги информирани. Доказателствата под формата на фотографии са най-мощното оръжие за обезоръжаване на всеки противник. Дръжте хората в ръцете си, за да имате власт над всички.

 

 

Сигурно вече сте се убедили, че в последните години технологиите се развиха изключително много и вече можем да се докоснем до неща, които сме виждали само в научно-фантастичните филми. Една част от тези технологии са шпионските устройва, които също напреднаха доста и освен всичко останало, те са много достъпни за всички хора.

 


Мини камера DV MD80

Цена: 28.00лв.

В България този вид техника не е толкова популярна, но тази тенденция много скоро ще се промени, тъй като заради голямата конкуренция цените паднаха неимоверно и хората малко по малко започнаха да се възползват от шпионската техника. Няма как да отречем, че вече във всеки офис, дори и повечето жилищни сгради има камери за наблюдение, но тук ще разгледаме мини камери, които са с детектор за движение.

 Мини камерите с детектор за движение са едни много интересни и практични устройства, които могат да ви послужат както за лична защита, така и за да уловите незабравимите моменти с близки и приятели. По принцип детекторите за движение са много „умни” и разпознават когато има движение в помещението, като сами активират камерата и вие няма нужда да правите нищо, само да поставите камерата на нужното място.

 Мини камерите могат да бъдат скрити в други устройства, като играчки, ключодържател, часовник или нещо от този род. Именно за това, този вид  mini камери са толкова търсени, тъй като на практика можете да ги поставите навсякъде или пък винаги да си ги носите в джоба. Различните камери имат различни технически параметри, но по принцип всички могат да записват видео, снимки и звук.

 Разбира се някой записват с по-добра резолюция и качество на звука от другите, но естествено те са по-скъпи, но и по-добри. Кой вариант ще изберете зависи от това какви са ви нуждите и какъв ви е бюджета, но е много лесно да откриете всякаква информация за мини камерите с детектор на движение в интернет, тъй като информацията е достъпна за всички.

С масовото навлизане на шпионската техника на пазара, хората логично започнаха да се възползват от тези продукти, които са много иновативни и полезни. Самата шпионска техника може да се използва за най-различни цели, като можете да следите някой приятел или жена си, или пък да защитите дома и офиса си.

 Когато става въпрос за защита на личната собственост, то е най-добре да заложите на безжични камери. Разбира се, има вариант да монтирате и такива с кабел, но тогава ще имате повечко работа, тъй като трябва да прикриете самият кабел, иначе се губи смисъла на скритата камера. Безжичните камери са много по-практичният метод за видео-наблюдение, като по този начин винаги можете да знаете какво се случва в дома или офиса ви, като също така да пазите и записите, и при евентуален проблем да разполагате с доказателство.

 Поставянето на безжични камери за наблюдение е изключително лесно и се изискват минимум технологични познания. Едно от най-важните неща е да изберете точното разположение на камерата така, че тя да обхваща възможно най-голяма площ и естествено да не се набива много на очи. Когато хората видят камера, автоматично държанието им се променя, така че е добре да монтирате безжичната камера на по-скрито място.

 В днешно време е много важно да бъдете подсигурени във всякакъв аспект, така че недейте да пестите парите си, когато става въпрос за сигурност. Когато избирате евтиният вариант или пък решите, че нямате нужда от камера за наблюдение, можете да загубите много повече, отколкото когато си купите подобна камера. Все пак, сигурността трябва да бъде на първо място, а и в момента цените са толкова достъпни, че просто няма какво да мислите. Едва ли 20, 50 или 100 лв. са проблем за вашето семейство или за вашата компания, така че нашият съвет е да не правите компромиси, а да се сдобиете с поне една камера, която да ви гарантира сигурност и спокойствие.

В последно време темата с подслушванията е една от най-обсъжданите в България, тъй като се появиха много скандални записи на високопоставени служители. Нормално, хората веднага започнаха да се интересуват от подобен вид шпионска техника и да се подсигуряват в дома или офиса, като си монтират подслушвателни устройства.

 

 За тези, които все още не са в час с този вид технологии обаче изниква въпроса как да инсталирам / монтирам подслушвателни устройства за стая. Всъщност този въпрос е доста обширен, тъй като има различни видове подслушвателни устройства и изборът е много богат.

 Най-удобни са тези подслушвателни устройства, които се монтират в самият телефон, тъй като могат да записват непрекъснати и не се нуждаят от батерия, защото черпят електричество от телефонната мрежа. Някой хора си мислят, че подобни подслушватели записват само когато се провеждат разговори, но на практика те могат да записват, дори и когато телефона е в покой.

 Може би ще ви стане интересно, да разберете, че има подслушвателни устройства, които са способни да разпознаят говорна реч. Този вид подслушватели разпознават определени децибели и могат да бъдат настроени така, че да записват само определен човек.

 Друг вид подслушвателни устройства пък ви позволява да преодолеете стените и да слушате какво се случва в съседната стая. Това също е много разпространен вариант, ако искате да следите примерно съпругата си или пък някой бизнес-партньор.

 Има и друг вид подслушватели, които се инсталират в мобилните телефони и именно за това са наричани „софтуерни подслушватели”. Чрез този вид подслушване ще знаете с кого говори въпросният човек, какви смс-и пише и още други подобни функции, но софтуера черпи много енергия от батерията и подслушваният човек може да разбере за какво става въпрос.

 Различните методи на подслушване изискват различни методи на инсталиране / монтиране, но пък не е трудно да бъдете информирани, стига да искате да го направите.

 

Камерите за наблюдение безспорно са едни уникални устройства, които реално ни предлагат възможности, за които дори не сме си мечтали в миналото, като стотици модели камери в момента заливат пазара.

 България също не отстъпва от тази тенденция, тъй като и родният пазар е силно развит, когато става въпрос за такава техника и можете да намерите камери, които записват с перфектно качество на изображението, а също така има и множество модели скрити камери. Камерите за наблюдение се разделят основно на няколко вида, но ще разгледаме конкретно IP камерите, които са едни от най-практичните и подходящи както за офиса, така и за дома ви.

  


IP камера - 2 MP

Цена: 328.30лв.

 Сигурно ще се запитате защо точно IP камери и с какво те са по-различни от останалите камери за наблюдение. Най-важната им характеристика е, че те могат да бъдат наблюдавани от всяка една точка, като именно за това е и тяхното наименование – IP. По принцип всички останали камери са свързани към сървър и реално ако напуснете офиса или дома си, няма да имате достъп до тях.

 По този начин камерата ще продължи да записва, но вие ще можете да видите записа едва след като се върнете, докато при IP камерите това не е така. При тази разновидност имате достъп до вашите камери посредством интернет и не се нуждаете от допълнителни компютри, сървъри или специалисти, а просто от специален софтуер, чрез който можете да следите всичко, което ви интересува.

С помощта на IP камери за видеонаблюдение можете да бъдете спокойни, дори когато сте на стотици или хиляди километри от дома, а ако евентуално се случи нещо докато ви няма, винаги можете да се обадите на приятел, познат или пък на полицията. Все пак, камерите не са просто поредната глезотия, която няма да използвате, а са нещо изключително важно и наложително, така че хубаво да се възползвате от техните качества и да си осигурите спокойствие и комфорт.

 

Ако си падате по шпионска техника и по-точно по скрити камери, то със сигурност сте опитвали много модели на различни производители. Тези, които разбират от шпионска техника знаят, че всяка камера си има различна разделителна способност и качество на изображението, както и че в последно време се появиха много камери, които са изключително малки могат да бъдат монтирани почти навсякъде.

 На пазара в момента се предлага наистина огромно разнообразие от скрити камери, като всички производители се конкурират относно цена и качество. По принцип сме свикнали с твърдението, че по-скъпите неща са по-качествени, но разбира се има и такива, които са на значително ниски цени и отново са си много добри. Вече можете да намерите скрита камера в дистанционно устройство за автомобилна аларма, което е много интересно решение и едва ли някой би предположил че имате скрита камера.

 

 Освен че е незабележима, тази камера струва и едва 19 лв което пък я прави идеална за детективи любители, за подарък или пък за всеки случай. Този модел скрита камера има възможност да записва видео и аудио файлове с резолюция от 720х480 в AVI формат. Също така може да се използва и като камера за единични снимки в JPEG формат, като тук резолюцията е 1280х1024, или иначе казано 1.3-мегапиксела. Тази миниатюрна камера поддържа карти с памет до 16 GB, като батерията е Li-ion и може да издържи до 1 час в непрекъснат режим на работа. Зареждането на батерията става за 3-4 часа, като след това можете отново да я ползвате.

 Да имате подобна шпионска джаджа за едва 19 лв. си е истинска привилегия, а хубавото е, че е достатъчно добра, за да снимате любителски и забавни видео-клипове или пък да компроментирате някой, който ви е неприятен. Тук си е въпрос на личен избор и всеки сам си преценява за какво ще ползва скритата камера, но е добре когато всичко е толкова достъпно и на изгодни цени.

 

 

1 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12     


Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2015 Spy.bg
Може да ни намерите и в
Търговски център
"Гранд" - Пловдив, Ет. 3

ул. „Капитан Райчо Николов“ 56
тел.:0988 313 706
VIVACOM 0876 761 254
TELENOR 0898 312 055
MTEL 0884 063 301