Български език English
Забравена парола    


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


mini kameri bg

 
Четириканален видео рекордер   Тази серия DVR-и е специално проектирана за охрана и видео наблюдение. Снабдена е с LINUX операционна система, гарантираща стабилна работа на рекордера. Използва видеокомпресия H.264 и G.711A аудиокомпресия за високо качество на записа, ниско ниво на грешки и стабилни стоп кадри.
Рекордерът поддържа TCP/IP протокол за водене на дистанционно видео наблюдение.
Устройството може да бъде използвано самостоятелно или като част от мрежа за видео наблюдение.
Устройството има четири аудио-видео входа и можете да наблюдавате четири камери едновременно или да превключвате всяка една на цял екран. Има VGA изход за монитор или композитен видео сигнал.
Цена: 144лв. Очаква се

Комплект предавател и приемник на 5.8 GHz   С този компактен безжичен предавател на 5.8 GHz можете да предавате аудио-видео сигнал от CCTV камери. Можете да монтирате камерата и предавателя на разстояние едно от друго и по този начин да постигнете максимално добро прикриване. Можете да избирате между 8 канала на излъчване и използвайки по-малко натоварения честотен диапазон от 5.8 GHz можете да постигнете изключително добро качество на картината и звука.
Безжичния приемник от комплекта също е с малки размери, което улеснява монтажа му. С включения в комплекта кабел можете на живо да наблюдавате сигнала на телевизор или да комбинирате с някой от нашите видеорекордери и да го записвате.

Характеристики:
Цена: 179лв. Очаква се

Компактна ловна камера   Въпреки малките си размери (140х90х60 мм) тази камера има изключително добри характеристики. Със своя 5 МР CMOS сензор тя може да записва снимки в JPEG формат с резолюция 5 или 12 (с интерполация) МР и видео в AVI формат с 649х480 пиксела.
Проектирана е да работи при изключително екстремни условия от -30 до +70 градуса по Целзий. С уникалния си дизайн на датчика за движение може да обхване район от около 120 градуса, а бързото време за задействане от 1 секунда Ви гарантира, че ще заснемете всеки обект, минал пред обектива.
Камерата има много малка консумация и по този начин с 8 батерии 1.5 V тип AA може да издържи с месеци в стенбай режим. Устройството има 2.5 инчов цветен дисплей, на който веднага можете да прегледате направените записи. Камерата записва върху SD карта, като максималния размер може да е 16 GB. Инфрачервените диоди гарантират добро заснемане даже и през нощта. Върху снимките се отбелязват датата, часа, температурата и фазата на луната.
Всяка снимка може да бъде записана с уникалния код на камерата, така че да могат да бъдат разпознавани снимките от различни камери. Освен това записите могат да бъдат защитени с парола и така да бъдат предпазени от нежелан достъп.
Цена: 430.00лв. Очаква се
Промоция:-15%
Нова цена: 365.5лв.

Мини GPS приемник   С този малък по размери портативен GPS приемник ще имате възможност да определяте географските координати, надморска височина, точно време, разстояние, скорост. Освен това можете да задавате до 16 точки (POI) и след това GPS да Ви върне на желаните координати, като Ви указва посоката. Така можете да сте спокойни, че ще намерите автомобила си на голям паркинг или успешно ще се върнете на изходната точка в непознато населено място. Приемника има презареждаема батерия с капацитет 390 mAh, която позволява около 10 часа работа на устройството. Точност - 10 метра за позиция и 0.1 м/сек за скорост. Размери 65х52х21 мм.
Цена: 99.00лв. Очаква се
Промоция:-15%
Нова цена: 84.15лв.

Камера в гъвкава тръба с увеличение   Тази камера ви дава възможност на приложите софтуерно увеличение с натискане на бутона от ръкохватката. Включете в USB порта на компютъра и можете да наблюдавате.
Има 5 степени на увеличение с бутона и плавен зум, ако се използва софтуера от инсталационния диск. Ако не инсталирате софтуера камерата ще се разпознае автоматично от операционната система и можете да я ползвате през Windows explorer-a, но няма да можете да използвате допълнителните функции като увеличение и снимки.
Камерата има ярки диоди, за да можете да я използвате в слабо осветени места. Силата на светлината се регулира от ръкохватката.
Цена: 73лв. Очаква се

Видеорекордер за жични камери   С този видеорекордер ще можете да записвате и наблюдавате на монитор сигнал, идващ от два различни видео източника. Записът може да се стартира ръчно или автоматично. Рекордерът има настройващ се детектор на движение и с негова помощ ще записвате само когато пред обектива на камерата се появи някакво движение. Превключването на камерите става само ръчно от предния панел на рекордера. От единия източник ще можете да записвате аудио и видео сигнал, докато от другия източник ще можете да записвате само видео. Направения запис можете да гледате направо от рекордера на свързан към него монитор.
Характеристики:
Формат: AVI, Mpeg4
Резолюция: 640х480/30 fps
Цена: 240.00лв. Очаква се
Промоция:-15%
Нова цена: 204лв.

Заглушител на безжични мрежи   Препоръчително време на работа без прекъсване до 40 мин.

Портативният заглушител на безжични мрежи дава възможност да противодействате на всички устройства, излъчващи в диапазона 2.4 GHz. Това са освен рутерите за безжичен Интернет, но и камери и подслушватели, излъчващи на тези честоти. Устройството е изключително компактно, леко и лесно за употреба. Достатъчно е да включите бутона и имате ефективна защита в диаметър 15 метра. Заглушителя е оборудван с презареждаема батерия с капацитет 1100 mAh, теглото му е само 100 грама, а габаритните размери са 97х46х18 мм.
Цена: 99лв. Очаква се

Безжична камера 2.4 GHz   2.4 GHz водоустойчива 1/4 инча CCD камера, с вградени 24 инфра-червени диода за нощно виждане.
Размери: 85x60x60 мм.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Минимална осветеност: 0 Lux
Цена: 99.00лв. Очаква се
Промоция:-20%
Нова цена: 79.2лв.

Видеорегистратор с GPS   Камерата разполага с два обектива, като можете да избирате да записвате всеки един от образите или и двата едновременно. Обективите са широкоъгълни 120 градуса, което гарантира, че няма да остане детайл извън кадър.
Записите се съхраняват на microSD карта (няма карта в комплекта), като можете да поставите до 32 GB.
Направените записи могат да се гледат на 2,7 инчовия дисплей или на компютър през специализиран плеър.
Камерата разполага с GPS приемник и можете да наблюдавате и маршрута на карта, заедно с видеото. Освен това, за да бъде информацията пълна, имате и датчик за ускорение.
Цена: 165.00лв. Очаква се
Промоция:-22%
Нова цена: 128.7лв.

Водоустойчива Full HD спортна камера   Камерата е предназначена за заснемане на Вашите изпълнения във водните спортове. С малките си размери и удобно управление тя ще Ви позволи да запечатите всички важни моменти. На 1.5 инчовия TFT LCD дисплей можете на място да прегледате направените аудио-видео файлове или снимки. Можете да избирате между четири резолюции на видеото, което се записва в MOV формат - 848х480, 1280х720, 1440х1080, 1920х1080. За снимките в JPG имате следните опции - 5, 8 или 12 МР. Камерата има слот за SD карта, като можете да поставите до 32 GB. Камерата се захранва от литиево-йонна батерия 1300 mAh / 3.7 V, която позволява над два часа запис. Обектива на камерата има възможност да се завърти на 90 градуса. Можете да възпроизведете направените записи директно на телевизор през HDMI изхода.

Можете да свалите Инструкция за работа с Водоустойчива Full HD спортна камера
Цена: 490.00лв. Очаква се
Промоция:-50%
Нова цена: 245лв.Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2014 Spy.bg
VIVACOM 0876 761 254
GLOBUL 0898 312 055
MTEL 0884 063 301