vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
mtel MTEL 0884 063 301


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


mini kameri bg

 
Усилвател на GSM сигнал – 2000 кв. м Усилвател на GSM сигнал – 2000 кв. м   С този усилвател на GSM сигнал имате възможност да покриете голяма площ със силен и качествен сигнал на мобилни услуги. Той може ефективно да покрие 2000 кв. м. Подходящ е за големи хотели, жилищни и офис сгради като увеличава силата на сигнала и по този начин удължава времето за работа на мобилните телефони и намалява вредното излъчване от тях. За включването му не са необходими никакви специални умения и познания. Трябва да се включат приемна и излъчвателна антена, да се включи захранването и усилвателя е готов за работа.

Технически характеристики:
Количество:

Цена: 260лв. КУПИ
Усилвател на GSM  сигнал – 200 кв. м. Усилвател на GSM  сигнал – 200 кв. м.   Ако имате проблем със сигнала на мобилния оператор то имате нужда от усилвател на GSM сигнал. Усилвателите на GSM сигнали намират широко приложение в райони, в които покритието на мобилните оператори е слабо. Те повишават силата на сигнала и по този начин увеличават времето за работа на батериите на мобилните телефони и намаляват силата на излъчването на електромагнитни вълни от тях. Тези устройства са лесни за инсталация и работа. Достатъчно е да поставите антените, да включите захранването и усилвателя е готов за работа. С монтираните диоди лесно можете да се ориентирате дали захранването е включено и дали входната антена улавя сигнал. Подходящ е за жилищни сгради, офиси, хотели и т.н. Може ефективно на покрие площ от около 200 квадратни метра.

Технически характеристики:
Количество:

Цена: 199лв. КУПИ
Многофункционален цифров аудио рекордер 4GB Многофункционален цифров аудио рекордер 4GB  

Това е малък по размери, но притежаващ изключително много функции цифров аудио рекордер с 4GB карта памет, елегантен дизайн и светещ цифров дисплей.


Количество:

Цена: 96.9лв. КУПИ
Осем канален видеорекордер Осем канален видеорекордер   С този рекордер ще имате възможност да наблюдавате и записвате видео сигнал от осем камери, като за две от тях ще можете да записвате и аудио. Linux базираната операционна система гарантира стабилна работа и високо качество на записа. H.264 компресията за видеото и G.711A за аудиото осигуряват максимално добро качество на записа при минимално пространство на диска.
Рекордера има възможност за монтаж на един SATA диск.
В комплекта има дистанционно управление и мишка за оптимална работа с устройството.
Можете да задавате график за запис и да настройвате детектор за движение.
Цена: 99лв. Очаква се

Комплект безжична 
камера в ел. лампа и приемник Комплект безжична 
камера в ел. лампа и приемник   Камера излъчваща безжично в диапазона 2.4 GHz е скрита в електрическа крушка.
Използването и инсталирането на тази камера е изключително лесно. Развийте електрическата лампа от фасунгата и на нейно място поставете камерата. Когато включите ключа за лампата камерата ще започне да излъчва сигнал.
За да имате видео и при пълен мрак разполагате с мощни инфрачервени диоди.
В комплекта имате включен и приемник за безжични камери. От изхода на приемника включвате кабела към телевизор или друг монитор и ще имате система за видео наблюдение.
Цена: 229.00лв. Очаква се
Промоция:-40%
Нова цена: 137.4лв.

Мини HD фотоапарат Мини HD фотоапарат  

С този малък фотоапарат ще имате в джоба си устройство с много големи възможности.

С него ще можете да правите аудио-видео файлове с висока резолюция, като можете да избирате между 1280х720/30 fps или 1600х1200/15 fps.

Цена: 99лв. Очаква се

Мини bluetooth клавиатура Мини bluetooth клавиатура   С тази клавиатура ще имате контрол над Вашите електронни устройства чрез bluetooth връзка.
Можете да работите с мобилни телефони, лаптопи, таблети, настолни компютри, които поддържат bluetooth връзка.
Клавиатурата има добавени функционални клавиши за да можете да контролирате всички функции на Вашето устройство. Освен 73-те клавиша разполагате и с touch pad.
Вградената презареждаема литиево-йонна батерия позволява работа на клавиатурата до няколко седмици.
Цена: 55.00лв. Очаква се
Промоция:-20%
Нова цена: 44лв.

HD Видеорегистратор с две камери HD Видеорегистратор с две камери  

Устройството е подходящо за монтиране в автомобил. С него можете да наблюдавате и записвате образа от две камери, като можете да превключвате всяка от тях или да гледате двете едновременно чрез функцията "картина в картината".

Втората камера е с отделен кабел с дължина 5 метра и можете да я поставите на желано от Вас място в автомобила. Тя успешно може да Ви служи и за помощник за паркирате, ако я поставите на задната броня.

Цена: 141.00лв. Очаква се
Промоция:-15%
Нова цена: 119.85лв.

Ултратънък ендоскоп Ултратънък ендоскоп  

С това устройство можете да погледнете и в най-тясното пространство. Изключително малката 3.9 мм камера е поставена на края на дълъг 1 метър накрайник. За да имате видимост и при пълна тъмнина ендоскопа е оборудван с ярък светодиод.

Изследваните пространства можете да наблюдавате на 2.5 инчов TFT LCD дисплей.

Цена: 344.00лв. Очаква се
Промоция:-15%
Нова цена: 292.4лв.

Безжични мини клавиатура + Мини PC с Android 4.0
Безжични мини клавиатура + Мини PC с Android 4.0
  Мини PC MK802+ с Android 4.0 - PC02
МК802 е модел от висок клас, който превръща вашия телевизор в компютър от последно поколение, работещ с Android 4.0. Притежавайки това устройство вие можете да сърфирате из интернет пространството, да гледате любимите си филми със субтитри, дори да сваляте на детето си новите 3D игри и забавления от Google Play Store.

Основни характеристики
Цена: 238.00лв. Очаква се
Промоция:-40%
Нова цена: 142.8лв.Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2015 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!