Български език English
Забравена парола    


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


mini kameri bg

 
DCS усилвател на GSM сигнал 200 кв. м.   С този усилвател можете да усилите и ретранслирате сигнала на мобилните оператори в честотния диапазон 1700-1900 MHz. Успешно покрива с качествен сигнал площ от около 200 квадратни метра и е добро допълнение на усилвател в диапазона 900 MHz. Слабия сигнал на мобилните оператори кара мобилните телефони да работят на по-висока мощност на излъчване и по този начин изчерпват по-бързо батериите си. С този тип усилватели повишавате качеството на комуникациите си и едновременно с това удължавате времето на използване на батериите на мобилните телефони и намалявате излъчванията от тях. Устройството е лесно за монтаж и експлоатация. Имате допълнително нужда от две антени (приемна и предавателна) и 50 омов коаксиален кабел между усилвателя и антените. С помощта на диодите на предната страна можете да се ориентирате бързо за наличието на сигнал и захранващо напрежение. Усилвателя работи с адаптер на 12V DC.

Технически характеристики:
Цена: 370лв. Очаква се

Усилвател на GSM  сигнал – 200 кв. м.   Ако имате проблем със сигнала на мобилния оператор то имате нужда от усилвател на GSM сигнал. Усилвателите на GSM сигнали намират широко приложение в райони, в които покритието на мобилните оператори е слабо. Те повишават силата на сигнала и по този начин увеличават времето за работа на батериите на мобилните телефони и намаляват силата на излъчването на електромагнитни вълни от тях. Тези устройства са лесни за инсталация и работа. Достатъчно е да поставите антените, да включите захранването и усилвателя е готов за работа. С монтираните диоди лесно можете да се ориентирате дали захранването е включено и дали входната антена улавя сигнал. Подходящ е за жилищни сгради, офиси, хотели и т.н. Може ефективно на покрие площ от около 200 квадратни метра.

Технически характеристики:
Цена: 99лв. Очаква се

Усилватели на GSM  сигнал – 50 кв. м.   Усилвателите на GSM сигнали намират широко приложение в райони, в които покритието на мобилните оператори е слабо и мобилните телефони не работят навсякъде. Това устройство повишава силата на сигнала и по този начин увеличава времето за работа на батериите на мобилните телефони и намалява силата на излъчването на електромагнитни вълни от тях. Тези усилватели са лесни за инсталация и работа. Необходимо е само поставяне на антените, включване на захранването и усилвателя е готов за работа. Подходящи са за жилищни сгради, офиси, хотели и т.н.

Технически характеристики:
Цена: 165.00лв. Очаква се
Промоция:-10%
Нова цена: 148.5лв.

Универсален заглушител   Препоръчително време на работа без прекъсване до 40 мин.

С този заглушител успешно можете да заглушите всички честоти, използвани от мобилните оператори (CDMA/GSM, DCS/PHS, 3G), можете да възпрепятствате работата на GPS устройствата и да попречите на устройствата (безжични камери, рутери и т.н), работещи на 2.4 GHz. Всеки един от петте обхвата има самостоятелна антена за излъчване, а с мини ключетата можете да включвате и изключвате желаната честота. Заглушителят има диоди, които показват работещите честоти.
Цена: 390лв. Няма наличност
CCTV камера   Една от май-малките мини камери с висока разделителна способност, много ясни и ярки цветове видео, с възможност за директно включване към телевизор, VCR, DVR, PC. Тя е снабдена с четири ярки светодиода, които дават възможност за снимане при абсолютна тъмнина.

Спецификация:
Цена: 96.00лв. Няма наличност
Промоция:-10%
Нова цена: 86.4лв.
Комплект безжична камера 2.4 GHz и приемник   Безжична камера:

Мини 1/3 инча CMOS безжична камера с вградени 6 инфра-червени диода.
Размери: 28x36x36mm
Цена: 101лв. Няма наличност
Комплект безжична камера 2.4 GHz  и дигитален видео рекордер   Безжична камера 2.4 GHz:

1/3 инча CMOS безжична камера с вградени 30 инфра-червени диоди за нощно наблюдение с обхват до 15 м.
Размери: 73x65x56 мм.
Цена: 215лв. Няма наличност
Комплект безжична камера и дигитален видео рекордер    Безжична камера:

Изключително малка wireless камера с размери 23х23х23мм.
Сензор: 1/3"CMOS
Цена: 202лв. Няма наличност
Комплект безжична камера в часовник и DVR   Това е изключително малка по размери безжична камера монтирана в нормално работещ часовник.

Можете да превключвате излъчвания сигнал между един от стандартните канали (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz).
Камерата има 1/4 CMOS сензор и работи при минимална осветеност от 2 Lux.
Цена: 444.00лв. Няма наличност
Промоция:-25%
Нова цена: 333лв.
Комплект безжична камера в химикал и DVR   Скрита безжична камера във функциониращ химикал.

Камерата излъчва на един от каналите (CH1 - 2.4GHz или CH3 - 2.483GHz) като превключвателя се намира до USB порта на устройството.
В химикала има вградена 2.4MGHz антена, която позволява излъчване в радиус до 30метра при пряка видимост.
Цена: 396.00лв. Няма наличност
Промоция:-25%
Нова цена: 297лв.


Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2014 Spy.bg
VIVACOM 0876 761 254
GLOBUL 0898 312 055
MTEL 0884 063 301