VIVACOM 0876 761 254
TELENOR 0898 312 055
MTEL 0884 063 301


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


 

Безжични мини клавиатури

Практично и леко допълнение към всеки таблет, смартфон или миниPC, всяка една от нашите безжични мини клавиатури ще бъде идеалното решение за вашето бизнес пътуване или такова за удоволствие. Вземете светът с вас с помощта на тези невероятни и дискретни безжични устройства.

Подреди по
-40%
Безжична клавиатура с TouchPad Безжична клавиатура с TouchPad
  Безжичната клавиатура, работеща в диапазона 2.4 GHz, позволява лесно управление на Вашия компютър или телевизор.
Стандартната QWERTY клавиатура има допълнителни клавиши за управление на мултимедийни приложения. Има и бързи бутони за достъп до браузър, електронна поща, медиа плеър и т.н.
С помощта на интегрирания в клавиатурата TouchPad можете да управлявате бързо компютъра си.
Клавиатурата е с презареждаема литиево-йонна батерия. За пестене на енергия устройството има sleep режим. Ако не се използва клавиатурата автоматично се изключва и може да бъде пусната отново с натискането на произволен клавиш.
Цена: 49.90лв. КУПИ
Промоция:-40%
Нова цена: 29.94лв.

-20%
Безжична мини клавиатура RC12 Безжична мини клавиатура RC12
  Този модел безжична клавиатура е много полезно и практично техническо средство, тъй като съчетава функциите и на клавиатура, и на мишка. Удобна, лека и прилягаща в ръцете, тази клавиатура може да се използва във всеки един случай, когато ви се налага да пътувате и не можете да вземете лаптопа с вас. Или просто искате да контролирате от разстояние своя компютър, телевизор или мултимедийна система. Един нов начин да си пуснете филм, да напишете имейл, да водите разговор по скайп. И още много. За да работи добре, с нея трябва да се оперира на плоска и гладка повърхност.

Три в едно
1. Дистанционно управление, компютърна клавиатура или компютърна мишка – кое от трите е това средство? Всъщност и трите на едно. Можете да въвеждате данни на нея, като клавиатура, да работите с приложения като с мишка и да пускате и спирате разни приложения от разстояние, като дистанционно.
Цена: 69.00лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 55.20лв.

-20%
Безжичнa мини клавиатура RC11 Безжичнa мини клавиатура RC11
  Този модел безжична клавиатура е много полезно и практично техническо средство, тъй като съчетава функциите и на клавиатура, и на мишка. Удобна, лека и прилягаща в ръцете, тази клавиатура може да се използва във всеки един случай, когато ви се налага да пътувате и не можете да вземете лаптопа с вас. Или просто искате да контролирате от разстояние своя компютър, телевизор или мултимедийна система. Един нов начин да си пуснете филм, да напишете имейл, да водите разговор по скайп. И още много.

Характеристики:
1. Клавиатурата работи със стандартни ААА батерии, които може да си закупите на всяко едно място, по цял свят, което няма да възпрепятства работата ви. Няма нужда да презареждате вградена батерия, зарядното за която може и да не е съвместимо във всяка страна.
Цена: 69.00лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 55.20лв.

-20%
Мини bluettoth клавиатура Мини bluettoth клавиатура
  С тази клавиатура ще имате контрол над Вашите електронни устройства чрез bluetooth връзка.
Можете да работите с мобилни телефони, лаптопи, таблети, настолни компютри, които поддържат bluetooth връзка.
Клавиатурата има добавени функционални клавиши за да можете да контролирате всички функции на Вашето устройство. Освен 73-те клавиша разполагате и с touch pad.
Вградената презареждаема литиево-йонна батерия позволява работа на клавиатурата до няколко седмици.
Цена: 55.00лв. КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 44.00лв.Този сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2015 Spy.bg
Може да ни намерите и в
Търговски център
"Гранд" - Пловдив, Ет. 3

ул. „Капитан Райчо Николов“ 56
тел.:0988 313 706